Onlar hristiyan mezarlığındalar

Diyarbakır'ın Yenişehir İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde hava şehitliğine ziyarette bulundu.

Haberler 16.07.2020 - 11:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

FETÖnün 2016 ylnda kalkt ve 251 vatandan ehit olduu darbe giriiminin 4. yl dönümünde Yeniehir Kaymakaml ve Belediyesi tarafndan etkinlik düzenlendi. ehitlik Mahallesi hava ehitliinde düzenlenen etkinlie lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikci, 15 Temmuz gazisi Yüksel Akn, lker Bodur, ehit ve gazi yaknlar, kurum amirleri ve vatandalar katld.

MLL BRLK ETKNL

Etkinlikte konuan Kaymakam Murat Beikci, ehitlerin kutsal emaneti ehit yaknlarn, gazilerini sevgiyle, hürmetle andklarn söyledi. Kaymakam Beikci, Amerikada kaçak hayat yaayan terörist ba Fettullah Gülen ve onun yandalar canlarn teslim etme an geldiinde Yahudi mezarna, Hristiyan mezarlarna gömülmeye, milletimizin gönlünde de ilelebet dünya ve ahirette vebali ödenmeyecek bir hainlikle anlmaya mahkum olmulardr. Ben bu vesile ile 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günümüzü tebrik ediyor, bata 15 Temmuz ehitlerimiz olmak üzere Malazgirtten, çanakkaleye, Kurtulu savandan terörle mücadeleye canlarn vatani için seve seve feda eden aziz ehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle anyor, onlarn kutsal emaneti ehit yaknlarmz ve gazilerimizi sevgi ve saygyla selamlyorum dedi.

Etkinlikte ehit düen 251 vatanda için hava ehitliinde mevlit okutuldu. Yeniehir ilçesinde bulunan Kuran kurslarnda okunan 251 hatim ehit ruhlarna baland. Etkinlikte hava ehitlii giriinde ehitler için Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakanl tarafndan lokma döküldü

Ana Sayfaya Git