"Onlardaki mücadele tamamen genel başkanlık mücadelesi"

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş: "(CHP) Onlardaki mücadele tamamen genel başkanlık mücadelesi olduğu için hedefleri 'Kim genel başkan olacak', o kadar. Onu da hayatında bir kere başardı. 'Kasetle gelen genel başkan' diye tarihe geçti"

Haberler 01.07.2018 - 11:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Grup Bakanvekili Mustafa Elita, CHPdeki mücadelenin genel bakanlk için olduunu belirterek, Onlardaki mücadele tamamen genel bakanlk mücadelesi olduu için hedefleri Kim genel bakan olacak, o kadar. Onu da hayatnda bir kere baard. Kasetle gelen genel bakan diye tarihe geçti. ifadelerini kulland.

AK Parti Kayseri l Bakanlndan yaplan yazl açklamaya göre, Elita ve Kayseri Milletvekili smail Emrah Karayel, Felahiye ilçesine teekkür ziyaretinde bulundu.

Elita, ziyarette yapt konumada, Türkiyenin son yüzyldaki en önemli seçiminden zaferle çktklarn vurgulad.

CHPyi eletiren Elita, unlar kaydetti:

Siyasi parti genel bakanlar bizi eletiriyorlar. AK Parti bu dönemde baarsz olmutur. diye. CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolu, Bu seçimin en baarsz partisi AK Partidir. diyor. çünkü Niye oylarn 1 Kasm seçimlerine göre 7 puan azaltt. diyor. Klçdarolu yeni bir siyasetçi olduu için bu ileri bilmez. ktidar olmad için iktidarn da ne olduunu bilmez. Siyasi partilerinin hedeflerinin ne olduunu bilmez. Onlardaki mücadele tamamen genel bakanlk mücadelesi olduu için hedefleri Kim genel bakan olacak o kadar. Onu da hayatnda bir kere baard. Kasetle gelen genel bakan diye tarihe geçti. Ama siyasi partilerin hedefi iktidar olmaktr. Ülkeyi idare etmektir. Bugüne kadar anayasada en yüksek oyu alan siyasi parti Türkiyeyi idare etme hakkna sahipken, u anda en yüksek oyu alan kii Türkiyeyi idare etme hakkna sahip oluyor. O da kim oldu? AK Parti Genel Bakan Recep Tayyip Erdoan bakan oldu. CHPnin genel bakan aday olmaya dahi cesaret edemedi ki bizi eletirmeye hakk olsun.

Ana Sayfaya Git