Onlarla buluştu!

İçişleri Bakanlığının 180 günlük eylem planı kapsamında uygulamaya konulan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki 21 ilden seçilen 15 yaş ve altı 50 bin çocuğun ülkenin farklı illerini ziyaret etmesi amacıyla hazırlanan "Biz Anadolu’yuz" projesi kapsamında Diyarbakır’dan İstanbul ve Çanakkale illerini ziyaret eden öğrenciler, 3 günlük gezilerini tamamlayarak, şehre döndü.

Haberler 03.11.2017 - 08:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakanlnn 180 günlük eylem plan kapsamnda uygulamaya konulan, Dou ve Güneydou Anadolu bölgelerindeki 21 ilden seçilen 15 ya ve alt 50 bin çocuun ülkenin farkl illerini ziyaret etmesi amacyla hazrlanan Biz Anadoluyuz projesi kapsamnda Diyarbakrdan stanbul ve çanakkale illerini ziyaret eden örenciler, 3 günlük gezilerini tamamlayarak, ehre döndü.

VAL ÖRENCLERLE

Gezinin ardndan Diyarbakra dönen örencileri l Valisi Hasan Basri Güzelolu, Valilik Toplant salonunda kabul etti.

Ziyarette, Vali Yardmcs Tuba Koal, l Milli Eitim Müdürü Hasan Aslan, Örenciler ve öretmenleri yer ald.

Gezilerden dönen örenciler Vali Güzeloluna, stanbul ve çanakkaledeki tarihi, kültürel, doal güzellikleri ile buradaki duygu ve düüncelerini anlattlar. Geziden duyduklar memnuniyeti dile getirdiler.

Örencilerle bir süre sohbet eden Vali Güzeloluna, geziye katlm 910 örencinin gezi ile ilgili duygu ve düüncelerinin yazld mektuplardan seçilen, 40 örencinin yazd mektup, bir kitap halinde hediye edildi. Ziyarette, Örenciler Vali Güzeloluna çiçek takdim edip, hatra fotoraf çektirdi

Ana Sayfaya Git