Oy pusulaları askeri helikopterle taşındı

Diyarbakır ve Siirt'te, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için seçim görevlileri ve oy pusulaları, bazı yerleşim yerlerine askeri helikopterle taşındı

Haberler 25.06.2018 - 12:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr ve Siirtte, Cumhurbakan ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için krsal bölgedeki baz yerleim yerlerine seçim görevlileri ve oy pusulalarnn bulunduu torbalar askeri helikopterle götürüldü. Oy kullanma ileminden sonra, yine helikopterle oy pusulalar ilçe seçim kuruluna getirildi.

Seçim görevlileri ve oy pusulalarnn bulunduu torbalar, Diyarbakr Jandarma Hava Grup Komutanlndan havalanan askeri helikopterle ilçe merkezlerinden alnarak, Diyarbakr Jandarma Bölge Komutanl sorumluluk sahasndaki Licenin Üçdamlar, Oyuklu, Tepe ve Kayack mahalleleri, Haninin Topçular, Diclenin Yokulu ve Kulpun Bayr ve Aygün mahallelerine tand.

- Siirt

Siirt 3. Komando Tugay Komutanlndan havalanan askeri helikopterler, Eruh, Pervari ve irvan ilçe merkezlerinden seçim görevlileri ve oy pusulalarnn bulunduu torbalar ald. Helikopterler, güvenlik gerekçesiyle seçim görevlilerini ve oy pusulalarn 3 ilçedeki 12 seçim bölgesine götürdü.

Görevlilerin, oy kullanma ilemi sonras yeniden helikopterle alnp ilçe merkezlerindeki ilçe seçim kurulu bakanlklarna brakld.

Ana Sayfaya Git