Özşanlı güven tazeledi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Diyarbakır Şubesi Başkanı İsmail Şanlı güven tazeledi.

Haberler 23.01.2017 - 11:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MÜSAD Diyarbakr ube Bakan smail Özanl, 18. Olaan Genel Kurulda güven tazeledi. anl, olaanüstü dönemlerde, i dünyas olarak olaanüstü görevler üstlendiklerini ifade ederek, MÜSADin Diyarbakra büyük kazanmlar saladn söyledi.

Bir otelde gerçekletirilen 18. Oloan Genel Kurul toplantsna MÜSAD Genel Bakan Yardmcs Bekir Sami Nalbantolu, Diyarbakr Ticaret Odas (DTSO) Bakan Ahmet Sayar, Diyarbakr Ticaret Borsas (DTB) Bakan Engin Yeil, Mardin MÜSAD ube Bakan Nurettin Kasap, Vakflar Bölge Müdürü Metin Evsen ve bir çok STK temsilcisi ile dernek üyeleri katld.

Kongrede, faaliyet ve gelir raporlarnn okunmasyla tek liste halinde gidilen seçimde, smail Özanl güven tazeleyerek bir kez daha bakan seçildi. Buarada, dernein yönetimin kurulunda yer alan isimlerden 5i ise deiti.

ÖZANLI YENDEN SEçLD

Kongrede konuan Özanl öyle dedi; Bu kongre bize güç ve kuvvet verdi. Bugün burada bu scak samimi youn katlm bizlere ayr güç ve kuvvet ve ayn zamanda ar yük ve sorumluluk verdiini bilmekte ve farkndayz. Bu balamda 2 yllk görev süresince ben yönetimim bir ksm hizmetlerde ve çalmalarda bulunduk bunlarn biri gençlik ve spor bakanl ile KOSGEB destek ve ibirliiyle 150 giriimci örencimize giriimcilik verdik ve 150 örencimizi mezun ettik. Bu örencilerimize KOSGEBden 50 bin TL hibe 100 bin TL 4 yllk faizsiz nakit destek verilmitir. Bu 2 yl çalma süremizde ülkemizde artan terör olaylarnda kamu yararna çalan STK statüsüne sahip bir dernek olarak hep doru yerde durduk. 17-25 Aralk, 15 Temmuz darbe giriimi, Suriye ve Rusya krizleri ve son dönemlerde yaanan bölge sorunlar ile skntl geçen bir görev süresi geçirdiimizi bu süreçte kamu yararna çalan STK statüsüne sahip bir dernek olarak hep doru yerde durduk ve durmaya da devam edeceiz.

çMEN GÖREV BIRAKTI

Buarada kongrede Genç MÜSAD ube Bakanl görevini yürüten Mücahit çimende bu görevini devretti. çimen görevini Ömer Gülene devir ederken, unlar söyledi. Yeni seçilen yönetim kurulu üyelerinin görevlerinin hayrlara vesile olmasn temenni ederiz.

Öte yandan, kongrede DTSO Bakan Ahmet Sayar ile MÜSAD Genel Bakan Yardmcs Halbantolu birer konuma yapt. Konumalarn ardndan, plaket ve sertifika takdimi yapld. Kongre sonrasnda; katlmclara yemek verildi.

Ana Sayfaya Git