Özel virüs ekibi!

Merkez Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun talimatı ile ilçedeki kurum ve kuruluşları korona virüse karşı dezenfekte etmek amacıyla 10 kişilik özel ekip kuruldu. 4 araç eşliğinde çalışma yapan ekip, kısa sürede tüm kurum ve kuruluşları temizleyerek çalışanlar ve vatandaşlar için hijyenik hale getirmeyi planlıyor.

Haberler 18.03.2020 - 09:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesi, tüm dünyay saran ve Türkiyede de vaka says gün geçtikçe artan yeni tip korona virüs ile mücadelede önemli bir aamaya geçti. Belediyedeki birimlerle toplantlar yapan Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, dezenfekte çalmalar için özel ekip kurulmasn istedi. Deneyimli isimlerden oluan 10 kiilik ekip ve 4 araç ile dezenfekte çalmalar hzlandrld. Dezenfekte için yeterli sayda ilaç temin eden belediye, özel ekibin baarl çalmalar ile ilçede ksa sürede ihtiyaç duyan tüm kurum ve kurulular dezenfekte ederek vatandalar için hijyenik hale getirmeyi planlyor.

Vatandalarn yapaca ihbarlar ve kurumlarn talepleri de deerlendirilerek çalmalar younlatrlacak.

BU çN 24 SAAT BAINDA OLACAK ÖZEL EKP KURDUK

Yaplan çalmalar hakknda bilgi alan Bakan Beyolu, vatandalar tedirginlie sevk edecek davranlardan kaçnmak art ile gerekli önlemleri almaya devam edeceklerini söyledi. Beyolu, Panik yok, tedbir var Balar ve Diyarbakr diyoruz. Devletimizin ald kararlara destek olmas bakmndan gerekli gördüümüz tedbirleri almaya devam ediyoruz. Bu salgn önlemenin en önemli yolu, temizliktir ve temiz kalmaktr. Bu amaçla vatandalarmzn hizmet ald kamu kurum ve kurulular dezenfekte etmek üzere 10 kiiden oluan ekip kurduk. laç stoku ve teçhizat konusunda hiçbir skntmz yok. Hiçbir ayrnty gözden kaçrmayacak ekilde vatandalarmzn temas kurduu her yeri dezenfekte etmeyi planlyoruz. Hiçbir vatandamzn zarar görmesini istemeyiz. Ekibimiz gece gündüz i banda olacak dedi.

Ana Sayfaya Git