Özveriyle çalışıyordu

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde, koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede 3 gün önce hayatını kaybeden Dr. Abdurrahman Demir'in (46) yeğeni Emrah Baldemir, dayısının, Viranşehir halkı tarafından çok sevildiğini anlatarak,“O her zaman mağdur insanların yanındaydı. Salgın döneminde özveriyle fazla mesai yaparak çalıştı” dedi.

Haberler 18.08.2020 - 00:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adanann Alada ilçesinde doan ve eitimini çukurova Üniversitesi Tp Fakültesinde tamamlayan Dr. Abdurrahman Demir, göreve, 1994 ylnda Viranehir Devlet Hastanesinde balad. Daha sonra özel bir tp merkezinde hekimlik yapmaya devam eden Demir, hemire Selma Demir ile evlendi. Abdurrahman Demir, 10 gün önce koronavirüse yakaland. anlurfa Mehmet Akif nan Eitim ve Aratrma Hastanesinde tedaviye alnan Demir, 14 Austos günü hayatn kaybetti. Demirin cenazesi dün Adanann Alada ilçesinde, topraa verildi.

Abdurrahman Demirin ölümü, uzun yllar görev yapt Viranehirde büyük üzüntüye neden oldu.

MADUR NSANLARI ÜCRETSZ TEDAV EDYORDU

Doktor Abdurrahman Demirin yeeni Emrah Baldemir, DHAya yapt açklamada, daysnn ölümünün kendileri yktn söyledi. Daysnn Viranehir halk tarafndan çok sevildiini belirten Baldemir, çok deerli bir doktordu. Karakterli, onurlu ve erefli bir insand. Durumu olmayan madur insanlara kol kanat gererdi. Ne yazk ki koronavirüs belas denilen hastalk nedeniyle hayatn kaybetti. Salgn döneminde fazla mesai yaparak çalyordu. Madur insanlar gerekirse ücretsiz tedavi ediyordu. Kendi cebinden ilaçlar alp evine kadar götürüyordu. Geride gözü yal ailesi kald dedi.

Baldemir, vatandalar da kurallara uymalar ve geride gözü yal insanlar brakmalar için dikkat dikkatli olmaya çard.

Ana Sayfaya Git