Panzer ezmişti!

ŞIRNAK’ın Silopi ilçesinde polis panzerinin evlerine çarpması sonucu yataklarında can veren Muhammed ve Furkan kardeşlerin annesi Nesima Yıldırım, anneler gününü yaslı geçirdi.

Haberler 15.05.2017 - 08:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

3 Mays Günü günü rnakn Silopi ilçesi Karyaka Mahallesi 715inci sokaa giren polis panzeri Mesut Yldrma ait evin duvarna çarparak, yataklarnda uyuyan Muhammed ile Furkan kardelerin ölümüne neden oldu. O günden bugüne kadar çocuklarn acsn yaayan anne Nesima Yldrm, anneler gününü yasl geçirdi.

PANZER EZMT

Tek teselli ikiz kzlar Ayenur inda, Fatmanur Dilda ile bebekleri Hakan olan anne Nesima, üzerindeki okun etkisini bir türlü atlatamadn söyledi. Kolunda serum kelebei ile dolaan anne Nesima, yaknlarnn yardm ile güçlükle ayakta durabiliyor. Gözlerinin önünde can veren çocuklarn her hatrladnda gözyalarn tutamayan anne Nesima Yldrm sorumlularn cezalandrlmasn istedi.

Silopi Kaymakaml Aile Destek Merkezi Müdürü Aylin Ökten, Yldrm ailesini evinde ziyaret ederek anne Nesima Yldrmn anneler günü kutlad. Üzüntülerini paylatklarn dile getiren Aylin Ökten anne Yldrma sarlarak teselli etmeye çalt.

Ana Sayfaya Git