Parasını alamayan inşaat işçisi eylem yaptı

ŞANLIURFA Topçu Meydanı'nda, devam eden inşaat çalışmasında yüklenici firmadan 1000 lira olan alacağını alamayan İbrahim Y. (25), yolda lastik yakıp, kendisine engel olmak isteyen polislere taş atarak eylem yaptı.

Haberler 21.04.2018 - 10:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, akam saatlerinde Topçu Meydan yaknlarnda meydana geldi. ddiaya göre bir süredir meydan düzenlemesinde inaat içisi olarak çalan brahim Y., beraberinde getirdii lastii yolda yakarak Param istiyorum diye barmaya balad. çalt inaat iinde yüklenici firmadan 1000 lirasn alamadn iddia eden brahim Y.yi gören çevredekiler durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. hbarla olay yerine bölgeye en yakn olan sivil polisler sevk edildi.

EYLEM YAPTILAR

Lastik yakan genci bir süre sakinletirmeye çalan polis, baarl olamaynca vatandalar araya girdi. Bu srada öfkelenen genç yaklak 10 kilo arlndaki ta parçasn kendisini gözaltna almak isteyen polis memuruna att. ans eseri polis memuru atlan tala yaralanmazken, eylemci gencin arkasndan yaklaan sivil bir vatanda brahim Y.nin boazn skp yere yatrarak etkisiz hale getirdi. Ardndan bölgede bulunan polisler gence müdahalede bulunarak gözaltna ald. Yolda yanan lastikler ise olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafndan yaplan müdahale sonucunda söndürüldü. Olayla ilgili soruturma sürdürülüyor.

Ana Sayfaya Git