Peygamber sevgisi!

Diyarbakır Bilfen Okulları, Peygfamber Afendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’ın doğumunun 1446.yılı nedeniyle düzenlenen Kutlu Doğum Haftası’nı anlamlı etkinliklerle kutluyor. Diyarbakır Bilfen Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Karakoç,”Öğrenciler arasında iki etaplı yarışma düzenledik. Okulumuzda ayrıca konferans düzenliyoruz” dedi.

Haberler 07.05.2017 - 12:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Alemlere rahmet olarak gönderilen peygamber efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)n doumunun 1446.ylnda düzenlenen Kutlu Doum Haftas etkinlikleri devam ederken, Diyarbakr Bilfen Okullar peygamber sevgisinin örenciler arasnda yaylmas için anlaml etkinlikler düzenliyor. Örenciler arasnda iki etaptan oluan yarmalar organize edilirken, okulda ayrca Peygamber Sevgisi konulu seminer düzenlenecek.

HEM KONFERANS HEM ÖRENCLER ARASINDA YARIMA

Yönetim Kurulu Bakan Ekrem Karakoç, Sur lçe Müftülüünde görevli vaiz Ömer Ayta tarafndan verilecek konferansn 18 Mays Perembe günü saat 13.00da okulun konferans salonunda yaplacan kaydetti.

MANEV HASTALIIMIZIN TEDAVS PEYGAMBERMZ ÖRNEK ALMAKTIR

Karakoç,Peygamber efendimizin daha iyi anlalmas ve sevgisinin genç nesillere ilenmesi amacyla etkinlikler organize ettik. Bunu inancmzn bir gerei ve üzerimize düen vazife olarak görüyoruz. Dindar,ahlakl ve adil bir nesil yetitirmek zorundayz. Bunun için en iyi örnek de kutlu peygamberimizdir. Peygamberimizin esiz ahlakn ve sevgisini bu yatan itibaren çocuklarmza benimsetmemiz lazm. Bugün yaadmz toplumsal manevi hastaln tedavisi budur. Bu amaçla iki etapl yarmada da düzenledik. iir, kompozisyon,mektup ve hadis ezberlemeden oluan yarmalarda dereceye giren örencilerimizi altn ve çeitli hediyelerle ödüllendireceiz dedi.

LK YILINDA TEOGDA REKOR BAARI

Karakoç, Diyarbakrdaki ilk faaliyet yllar olmasna ramen TEOG snavnda büyük baar saladklarn kaydetti. Karakoç,toplam 170 örencinin 7 kategoride tüm sorular doru bildiini ifade ederek bu durumun kendileri için baar olduunu dile getirdi.

Diyarbakr Bilfen Okullar,Dicle Üniversitesi tarafndan düzenlenen üniversite tantm günlerine katlarak stand açt ve okulu örencilere tantan broür ve kitapçklar datt.

Karakoç, yeni kaytlar için youn talep olduunu da ifade ederek,u an itibaryla çok az kontenjan kaldn belirtti. Karakoç, Okulumuzun gerek uzman ve deneyimli eitimci kadrosunun salad kalite,gerekse bölgenin en iyisi haline getirdiimiz fiziki koullar ve imkanlar talebin artmasn salad dedi.

Ana Sayfaya Git