PKK işçilere yine saldırdı

Beytüşşebap'ta üs bölgesi yolunda, PKK'lılarca tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu bir işçi şehit oldu, iki işçi de yaralandı.

Haberler 16.07.2019 - 10:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

rnakn Beytüebap ilçesinde, Kato Danda yol yapmnda çalan içileri tayan araca, PKKl teröristler, yola tuzakladklar el yapm patlaycyla saldr düzenledi. Saldrda, Suriyeli Valid Youssef hayatn kaybetti, 2 içi ise yaraland.

YOL YAPIM CLERNE SALDIRI

Kato Danda bu sabah, Kerkük ile Movarsis askeri üs bölgeleri arasndaki yol yapmnda çalan içileri tayan aracn geçii srasnda PKKl teröristler, yola tuzakladklar el yapm patlaycy uzaktan kumandayla infilak ettirdi. Patlamada, araçta bulunan içilerden Yaar çetin ve Ferhat Encü ile Suriyeli Valid Youssef yaraland.

BR ç HAYATINI KAYBETT

Yaral içiler, bölgeye sevk edilen askeri helikopterle rnak Devlet Hastanesine götürüldü. Acil serviste tedaviye alnan yarallardan Valid Youssef, doktorlarn tüm çabasna karn kurtarlamad.

Youssefin cansz bedeni, otopsi için morga kaldrlrken, tedavileri süren yarallardan Yaar çetinin hayati tehlikesinin devam ettii belirtildi. Patlamann ardndan teröristlerin etkisiz hale getirilmeleri için bölgede hava destekli operasyon balatld.

Ana Sayfaya Git