PKK-YPG’den korkunç infaz!

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin düzenlediği başarılı operasyonlar sonrasında terör örgütü PKK ve örgütün Suriye uzantısı YPG'nin elinden alınan Afrin'de sivil yönetim kurulurken bir yandan da kentte normalleşme süreci başlatılmıştı. Ancak kentte istikrarsızlık ortamı oluşturmak isteyen terör örgütü kentin sivil meclis üyesi Ekaş Hacı Ahmet Ali'yi dün kaçırarak öldürdüğü öğrenildi.

Haberler 08.08.2018 - 10:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Geçtiimiz hafta Afrin kent merkezine bombal araçlar sokmak üzere giriimlerde bulunan ancak TSK ve MTin özel operasyonlar neticesinde engellenen eylemlerin ardndan terör örgütü kentin sivil yönetimi ve yöneticilerini tehdit giriimleri balatt örenildi.

Kentin sivil yönetimini istikrarszlatrmak için harekete geçen terör örgütü PKKnn Afrini istikrarszlatrmak ve kentte suikastlar düzenlemek üzere YPGye bal Zeytin Gazab adndaki silahl grup kurduu ve daha önce kentte brakt hücrelerden destek alarak kentte szmaya çalt bilgileri geliyor.

Bölgedeki güvenlik kaynaklar u ana kadar 18 szma giriiminin yerel ve teknik istihbarat destei ile engellendiini belirttiler.

Bugün sabah saatlerinde evinden Afrinin Dersivane köyüne doru hareket eden Afrin kent meclisi üyesi Eka Hac Ahmet Aliyi seyir halinde iken kaçrld ve infaz ettii belirtiliyor.

NFAZ GÖRÜNTÜLER

Bölgedeki kaynaklar terör örgütünün infaz görüntülerini bölgede korku yaratmak üzere terör örgütü DEAn bavurduu infazn sosyal medya da görüntülerinin yaynlanmas yönetimine bavurduunu ve bölgeyi istikrarszlatrma hevesindeki terör örgütünün infaz edilen sivil yöneticileri ajanlk yapmakla suçladklar örenildi.

Ana Sayfaya Git