PKK’dan infaz

Şırnak'ta kayıp 2 kişinin yakılmış cesetleri bulundu

Haberler 23.09.2018 - 10:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

IRNAKn Beytüebap ilçesinde PKK terör örgütü tarafndan kaçrldklarndan üphelenilen Selman Öztunç (28) ve Übeyid Adyamann (27) yaklm cesetleri, dün Uludere ilçesi krsalnda bulundu.

Beytüebap ilçesine bal Pirinçli köyünde evli ve 1 çocuk babas Selman Öztunç ve onun kz kardeiyle nianl Übeyid Adyaman, 17 Eylül Pazartesi kayplara kart. PKK terör örgütü tarafndan kaçrldklarndan üphelenilen Öztunç ve Adyamandan haber alamayan yaknlar, jandarmaya bavurdu.

PKK KAçIRDI, NFAZ ETT

Jandarma ekiplerinin yapt aratrma ve incelemede, Selman Öztunç ve Übeyid Adyaman hakknda, silah ve mermi ticareti nedeniyle çeitli tarihlerde yasal ilem yapld, ayrca ikisi hakknda silahl terör örgütüne üye olma suçundan adli kontrol tedbiri ve yurt dna çk yasa karar bulunduu tespit edildi.

CESETLERNE ULAILDI

Arama çalmalarn sürdüren jandarma ekipleri, Uludere ilçesi krsalndaki Kela Meme bölgesinde öldürüldükten sonra yaklan 2 erkee ait ceset buldu. Jandarma ekiplerinin yapt incelemede, cesetlerin kayp Selman Öztunç ve Übeyid Adyamana ait olduu tespit edildi. Buradaki incelemenin ardndan Öztunç ve Adyamann cesetleri, rnak Devlet Hastanesi morguna getirildi. Otopsiden sonra Selman Öztunç ve Übeyid Adyamann cenazeleri, Pirinçli köyü mezarlnda topraa verildi.

Öztunç ve Adyamann öldürülmesiyle ilgili jandarmann soruturmasnn sürdüü belirtildi.

Ana Sayfaya Git