PKK'lı teröristlerden havanlı saldırı: 1 şehit, 3 yaralı

HAKKARİ'nin Şemdinli ilçesi Derecik beldesinde yakınında bulunan Irak'ın kuzeyindeki Kani Rash bölgesine PKK'lı teröristler tarafından yapılan havanlı saldırıda, Uzman Çavuş Semih Şahin şehit olurken, 3 asker de yaralandı.

Haberler 12.04.2018 - 10:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, sabah saatlerinde Irak snrnn sfr noktasnda bulunan Derecik beldesinin karsnda bulunan Kani Rash bölgesinde meydana geldi. Bölgede konulu askerlere yaplan havanl saldrda Uzman çavu Semih ahin (24) ehit olurken, 3 asker de yaraland. Yaral askerler helikopterle Hakkariye getirilirken, teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için bölgede hava destekli operasyon balatld.

Türk Silahl Kuvvetlerinden yaplan açklamada da 11 ubat 2018 tarihinde Irak kuzeyi Kani Rash bölgesinde bulunan unsurlarmza, bölücü terör örgütü mensuplar tarafndan gerçekletirilen havan saldrs sonucunda bir kahraman silah arkadamz ehit olmu, üç kahraman silah arkadamz yaralanmtr denildi.

KIREHRE ACI HABER

ahinin (24) ac haberi memleketi Krehire ulat. Uzman çavu Semih ahinin, ehadet haberi, yetkililer tarafndan Akpnar ilçesi Büyükabdiua köyündeki ailesine verildi. Bekar ve 3 kardeten en küçüü olan ehit uzman çavuun cenazesi, köyünde bugün ölen cenaze namaznn ardndan topraa verilecek.

Ana Sayfaya Git