PKK’nın telsiz görüşmeleri!

TÜRK Silahlı Kuvvetleri'nin gerçekleştirdiği operasyonlarla, yurt içi ve Irak kuzeyinde eylem yapamayacak duruma gelen teröristlerin çaresizliği, Kandil bölgesindeki PKK'nın sözde yönetici kadrosunun yaptığı görüşmelere yansıdı.

Haberler 26.03.2019 - 10:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türk Silahl Kuvvetleri, sahip olduu teknolojik imknlar da kullanarak azimle gerçekletirdii operasyonlarla terör örgütü PKKya ar darbeler indirmeye devam ediyor.

TELSZ GÖRÜMELER

Mehmetçikin nefes alamaz hale getirdii teröristlerin çaresizlii, Kandil bölgesindeki PKKnn sözde yönetici kadrosunun yapt görümelere yansd. Güvenlik kaynaklarndan alnan bilgiye göre; bölücü örgütün sözde yönetici kadrosunun görümelerinde, 2018 ylnn kendileri için ar kayplarla geçtii, teröristlerin sadece taciz eylemleri yapabildii, yaplan eylemlerden sonuç alnamad gibi, hareket edemedikleri için yurt içindeki teröristlerle balantlarnn koptuu, Türkiyedekiler bu bahar hayatta kalp eylem yapamazlar görüünün hakim olduu örenildi. Görümelerde, teröristlerin umutsuzluktan dolay sözde yönetici kadrosunun talimatlarn dinlenmedikleri de belirlendi. Ortaya çkan bu durumun sorumluluu kadn teröristlere yüklenerek, umutsuzluun, beraberinde disiplinsizlik ve örgütten kaçlar da getirdiinin, örgütün sözde yönetici kadrosu tarafndan görümelerde ifade edildii tespit edildi.

Ana Sayfaya Git