PKK'nın maliye sorumlusuydu

Diyarbakır'da etkisiz hale getirilen PKK'lının, 1 milyon TL'ye kadar ödülle 'turuncu liste'de yer alan, sözde 'Amed eyaleti maliye ve cephane sorumlusu', 'Seyit Batman' kod adlı Ekrem İptaş olduğu açıklandı.

Haberler 15.06.2020 - 09:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakanl, Diyarbakrda etkisiz hale getirilen teröristin, 1 milyon TLye kadar ödülle turuncu listede yer alan, sözde Amed eyaleti maliye ve cephane sorumlusu, Seyit Batman kod adl Ekrem pta olduunu açklad. Milli Savunma Bakanlndan yaplan açklamada da Terör örgütü PKK/YPGnin huzur ve güven ortamn bozmaya dönük yeni szma ve saldr giriimleri önlendi. Bar Pnar bölgesinde 3 PKK/YPGli terörist, Kahraman Komandolarmz tarafndan etkisiz hale getirildi denildi. Ayrca Milli Savunma Bakanl, Irakn kuzeyindeki Zap ve Avain-Basyan bölgelerinde tespit edilen 2 PKKl teröristin, düzenlenen hava harektlaryla etkisiz hale getirildiini açklad.

çileri Bakanlndan yaplan yazl açklamada, ç güvenlik operasyonlar kapsamnda; Hakkari ve Van l Jandarma Komutanlklar koordinasyonunda Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Jandarma Komando birliklerinin katld hava destekli operasyonda, Farain Bölgesinde 2 terörist silahlaryla birlikte etkisiz hale getirilmitir. Ayrca Diyarbakr Lice krsalnda, l Jandarma Komutanl ve l Emniyet Müdürlüünce gerçekletirilen hava destekli operasyonda 1 terörist etkisiz hale getirilmitir. Diyarbakrda etkisiz hale getirilen teröristin 1 milyon TLye kadar ödülle Turuncu Listede yer alan sözde Amed eyaleti maliye ve cephane sorumlusu Seyit Batman kod adl Ekrem pta olduu tespit edilmitir. Böylelikle son iki günde Siirt, Farain Bölgesinde ve Diyarbakrda gerçekletirilen iç güvenlik operasyonlarnda etkisiz hale getirilen toplam terörist says 7 olmutur. Operasyonlar devam etmektedir denildi.

MSB: 3 PKK/YPGli TERÖRST ETKSZ HALE GETRLD

Milli Savunma Bakanl, Bar Pnar bölgesinde 3 PKK/YPGli teröristin etkisiz hale getirildiini açklad.

Bakanln, Twitter hesabndan yaplan açklamada, Terör örgütü PKK/YPGnin huzur ve güven ortamn bozmaya dönük yeni szma ve saldr giriimleri önlendi. Bar Pnar bölgesinde 3 PKK/YPGli terörist, kahraman komandolarmz tarafndan etkisiz hale getirildi denildi.

MSB: IRAKIN KUZEYNDE 2 PKKLI TERÖRST ETKSZ HALE GETRLD

Milli Savunma Bakanl, Irakn kuzeyindeki Zap ve Avain-Basyan bölgelerinde tespit edilen 2 PKKl teröristin, düzenlenen hava harektlaryla etkisiz hale getirildiini açklad.

Bakanln Twitter hesabndan yaplan açklamada, Geçit vermeyeceiz! Irak kuzeyindeki Zap ve Avain-Basyan bölgelerinde keif ve gözetleme vastalaryla tespit edilen 2 PKKl terörist, düzenlenen hava harektlaryla etkisiz hale getirildi. En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar operasyonlara devam edilecek! denildi.

Ana Sayfaya Git