PKK'nın modern sığınağı bulundu!

Tuvaleti, havalandırması, drenaj sistemi olan sığınak imha edildi.

Haberler 29.10.2019 - 11:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mu krsalnda, içerisi naylonla kapl, zemini ahap döeli, tuvaleti, havalandrmas ve yamur suyu drenajn salamak için zgara sistemi bulunan, teröristlere ait snak, imha edildi.

Mu l Jandarma Komutanl ekipleri, bir süre önce yakalanan PKKl terörist Koçer Bandoz kod adl Yusuf Demirin ifadesi dorultusunda 26 Ekim günü ehit Jandarma Astsubay Üstçavu Serdal Uyankn ismi verilen operasyon düzenledi. enyayla bölgesinde jandarma ekiplerinin krsalda yaptklar çalma sonucu 50 metrekare geniliinde bir snak tespit edildi. Snakta, mutfak, tuvalet, su toplama yeri, yatma bölümü, havalandrma ve yamur suyu drenajn salamak için ahap zgara sistemi bulunduu belirlendi. Bol miktarda gda ve yaam maddesi ele geçirilen snak, jandarma tarafndan imha edildi.

DER SIINAKTA DA SLAH VE MÜHMMAT BULUNDU

Jandarma ekipleri 27 Ekim günü devam ettirdii operasyonlarda da bir snak buldu. çerisi naylonlarla kapl snakta Bixi marka makineli tüfek, Kalanikof marka piyade tüfei, 5 el bombas ve silahlara ait bol miktarda fiek ele geçirildi. Malzemelere el konulurken, bu snak da imha edildi.

Ana Sayfaya Git