Polise emekli ikramiyesi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bugün mesleğe giren polisler, bugünün parasıyla sadece polis sandığından 350 bin lira emekli ikramiyesi alacaklar. Amacımız polis sandığını iyi yöneterek, minimum 500 bin liraya çıkarmaktır." dedi.

Haberler 16.12.2020 - 04:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Soylu, Kaçakçlk ve Organize Suçlarla Mücadele Dairesi Bakanl (KOM) ehit Altu Verdi Toplant Salonunda düzenlenen Poliste Psikolojik Salamlk Seminerine katld.

Polis tekilatnn 15 Temmuzdan sonra personel saysnn yetersizliinden 12 saat çalp 12 saat dinlendiini belirten Soylu, Vatann, devletini ve milletini seven, hain FETÖye kar yllarca büyük bir mücadele içinde olmu arkadalarmz, hangi birimde olurlarsa olsunlar bir tercih ortaya konularak özellikle terör gibi önemli birimlere nakledildiler. Böylece dier birimlerde ciddi boluklarmz söz konusu oldu. Bunu da vatandalarmza hissettirmemeye çaltk. diye konutu.

Bu dönem içerisinde polis tekilatnn mesai saatleri konusunda serzenite bulunmadan çaltn ifade eden Soylu, daha sonra çalma periyodunu, ilk önce 12/24, birçok ilde hem 12/36 hem de 8/24 olarak oluturduklarn söyledi.

Polislere evlilik yl dönümünde bir günlük izin verdiklerini hatrlatan Soylu, u ana kadar 42 bin 221 polisimiz evlilik yl dönümü iznini kulland. Bundan en çok mutlu olan biziz. Memleketi için ehadeti göze alan, büyük fedakarlk yapan polisimize her ey helaldir. ifadelerini kulland.

- Spor olimpiyat yapacaz

çileri Bakan Soylu, Polis Bakm ve Yardm Sandnn (POLSAN) FETÖnün oyunca haline geldiine ve orada da baz düzenlemeler yaptklarna dikkati çekerek, öyle devam etti:

Bugün meslee giren polisler, bugünün parasyla sadece polis sandndan 350 bin lira emekli ikramiyesi alacaklar. Amacmz polis sandn iyi yöneterek, minimum 500 bin liraya çkartmaktr. Bir iddiay ortaya koyduk. 4 yldr polis sandmzn yönetiminde, arkadalarmzn gayretiyle karllk, verimlilik, iyi portföy yönetimi ortaya koyarak hakikaten öz varlmz iki katndan fazlaya çkardk. Tam bir verimlilik yönetimi gerçekletirdik. Kimse kusura bakmasn, isterseniz yartralm. Türkiyede portföy yönetimi konusunda polis sand örnek bir yönetim tarz ortaya koydu.

Gelecek yl bir sürprizleri olduunu belirten Soylu, Jandarma, sahil güvenlik, polis tekilatmz ve çileri Bakanl tekilatmz güzel bir spor olimpiyat yapacaz. Hazrlklar yaplyor. Bunun da bir sosyal etkinlik ve heyecan oluturacana inanyorum. dedi.

Ana Sayfaya Git