Pompalı terörü!

Sur İlçesi Urfa Kapı semtinde, polis noktası yanında kimliği belirsiz bir kişinin pompalı tüfekle rastgele çevreye eteş açması polisi alarma geçirdi. Polisin karşılık vermesi sonucu saldırgan kaçarken, Emniyet yetkilileri olayın terör saldırısı olmadığını söyledi.

Haberler 03.02.2017 - 10:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR merkez Sur lçesi Urfa Kap semtinde, polis noktas yannda kimlii belirsiz bir kiinin pompal tüfekle rastgele çevreye ete açmas polisi alarma geçirdi. Polisin karlk vermesi sonucu saldrgan kaçarken, Emniyet yetkilileri olayn terör saldrs olmadn söyledi.

GEL GÜZEL ATE AçTI

Merkez Sur lçesi Urfa kap bölgesindeki polis noktas yaknnda kimlii belirsiz bir kii, bugün saat 11.00 sralarnda elindeki pompal tüfek ile rast gele çevreye ate açt. çevredeki vatandalarn da engellemeye çalt belirtilen saldrgana kontrol noktasnda bulunan polisler annda karlk verdi. Bunun üzerine saldrgan olay yerinden kaçt.

POLS KARILIK VERNCE

Polis, olay gerçekletiren kiinin yakalanmas için güvenlik kameralarn incelerken, kaç noktalarnda arama balatt. Olay yerinde yaplan ilk incelemede, yaplan atlardan birinin polis kontrol noktasnda isabet ettii tespit edilirken, Emniyet yetkilileri olayn bir terör saldrs olmadn ve öncesinde esnaf arasnda bir kavgann meydana geldiini tespit ettiklerini söyledi. Kaçan saldrgann yakalanmas için çalmalar sürüyor.

Ana Sayfaya Git