Rahmi'nin hazin ölümü

Fiskaya'da 8 yaşındaki Rahmi, Dicle'de sürüklenen köpeği kurtarmak isterken boğuldu. Eğil'de ise iki kişi piknik esnasında Dicle Barajı kenarında dengesini kaybederek, boğuldu.

Haberler 02.05.2018 - 09:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIRda, Dicle Nehrinde sürüklenen sokak köpeini kurtarmak için suya giren 8 yandaki Rahmi çiçek, akntyla birlikte gözden kayboldu. ki saatlik aramann ardndan bulunan çiçek, olay yerindeki salk ekiplerinin müdahalesine ramen kurtarlamad.

ELDE K K BOULDU

Dicle baraj gölüne piknik yapmak amacyla giden Bilal rita (20) dengesini kaybederek, suya dütü. Bir anda sulara gömülen rita, çevredekilerin çabalar sonucu bulunamad. Dalgç ekipleri ritan cesedine ulald.

SULAMA KANALINA DÜTÜ

lçede yaayan Abdulaziz Kzl da (7) Yatr Mahallesi mevkisinde dengesini kaybederek, sulama kanalna dütü. çevredeki vatandalarn yardmyla sudan çkarlan Kzl, kaldrld hastanede tüm müdahaleye ramen kurtarlamad.

DYARBAKIRda, Dicle Nehrinde sürüklenen sokak köpeini kurtarmak için suya giren 8 yandaki Rahmi çiçek, akntyla birlikte gözden kayboldu. ki saatlik aramann ardndan bulunan çiçek, olay yerindeki salk ekiplerinin müdahalesine ramen kurtarlamad. Buarada, Eilde iki kii dengesini kaybsederek Dicle Barajna düüp, bouldu.

KÖPE KURTARMAT STERKEN

Merkez Yeniehir ilçesi, Fiskaya semtinde oturan 8 yandaki Rahmi çiçek, ölen saatlerinde Dicle Nehri kysnda oynarken, bir sokak köpeinin akntyla birlikte sürüklendiini gördü. Köpei kurtarmak için birden suya atlayan çiçek de akntyla birlikte sürüklenerek gözden kayboldu. çevredeki çocuklarn bararak yardm istemesi üzerine vatandalar durumu polise ve salk ekiplerine bildirdi.

2 SAAT SÜREN çALIMA

Olay yerine gelen ekipler bölgeye arama kurtarma ekiplerini çard. Suyun içerisinde yaklak 2 saat arama yapan ekipler, küçük Rahminin cansz bedenine ulat. Suyun içerisinden çkarlan çiçekin hayata döndürülmesi için olay yerinde hazr bekletilen salk ekipleri tarafndan kalp masaj yapld. Ancak tüm müdahalelere ramen Rahmi çiçek, hayata döndürülemedi. Talihsiz çocuun kurtarmak için canndan olduu köpek ise bulunamad.

Olay yerine gelen ambulansla Diyarbakr Eitim ve Aratrma Hastanesi morguna kaldrlan çiçekin cansz bedeni, daha sonra ailesine teslim edildi. Rahmi çiçek, akam saatlerinde Feritkök Mezarlna defnedildi.

ELDE K K BOULDU

Alnan bilgiye göre, ilçede bulunan Dicle baraj gölüne piknik yapmak amacyla giden Bilal rita (20) dengesini kaybederek, suya dütü.

Bir süre sonra gözden kaybolan rita, çevredekilerin çabalar sonucu bulunamad. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine Diyarbakr Büyükehir Belediyesi dalgç ekipleri sevk edildi.

Ekiplerce yürütülen arama çalmalarnn andndan ritan cesedine ulald.

ritan cesedi otopsi için Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesine kaldrld.

DENGESN KAYBEDEREK DÜTÜ

lçede yaayan Abdulaziz Kzl da (7) Yatr Mahallesi mevkisinde dengesini kaybederek, sulama kanalna dütü.

çevredeki vatandalarn yardmyla sudan çkarlan Kzl, 112 acil salk ekiplerince kaldrld Diyarbakr Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesinde müdahaleye ramen kurtarlamad.

Ana Sayfaya Git