Randevu sistemini hutbelerle yaygınlaştırmak istiyoruz

BATMAN'da, göreve yeni atanan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Sedat Özkul, hastanelerdeki yığılmaları önlemek için Merkezi Hekim Randevu Sistemi’ni (MHRS) yeni çalışmalarla daha yaygın hale getireceklerini söyledi.

Haberler 05.07.2017 - 10:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi Bahekim Yardmclndan, Batman Kamu Hastaneleri Birlii Genel Sekreterliine bir süre önce atanan Op. Dr. Sedat Özkul, Batmanda salk alannda gelitirmek istedikleri projeleri hayata geçirmenin ilk admlarn atmaya balad.

RANDEVU SSTEMYLE

Hastanelerdeki ylmalar önlemek için Merkezi Hekim Randevu Sistemini daha yaygn hale getireceklerini söyleyen Dr. Özkul, l Müftülüü ile yapacaklar görümelerle MHRSyi hutbeler araclyla vatandalara anlatmay hedeflediklerini söyledi. Dr. Özkul öyle konutu:

HÜTBELERDE ANLATILACAK

Bölge Devlet Hastanesinde günde ortalama 5 bin vatandamz tedavi hizmetlerinden yararlanyor. Özellikle baz polikliniklerde younluk olduu bir gerçek. Ylmalarn önüne geçmek için Merkezi Hekim Randevu Sistemi daha yaygn kullanlmal. Vatandalarmzn çou henüz bu sistemden habersiz. l Müftümüzden bu konuda destek isteyeceiz. Hutbeler araclyla sistemi tantmay planlyoruz. Randevu sistemi yaygnlarsa hastanelerimizde younluk olmaz.

Ana Sayfaya Git