Referandum bir milattır!

ASKON Diyarbakır Şube Başkanı Altaç, 16 Nisan'da yapılacak olan sistem değişikliğine yönelik referandumun Türkiye açısından bir milat niteleğinde olduğunu söyledi. Altaç, referandum'da güçlü bir evet'in çıkması gerektiğini söyledi.

Haberler 27.03.2017 - 09:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Anadolu Aslanlar Adamlar Dernei (ASKON) Diyarbakr ubesi Bakan ve Anadolu Evet Platformu üyesi Av. Aydn Altaç, 16 nisanda yaplacak olan Referandumla ilgili çarpc deerlendirmede bulunurken, referandumun Türkiye açsndan bir milet nitelii tadn söyledi.

GÜçLÜK EVET GEREKL

Yeni anayasa deiikliinin Türkiye için bir seviye atlama anlamna geleceini ifade eden Altaç, Halk oylamas, bir siyasi parti veya herhangi bir seçim deil ülke meselesidir. Dünya ve ülkemizin yer ald corafi bölge deiim ve dönüüm döneminde. Bu ülkemiz tarihinin en önemli süreçlerinden biridir. Tarihi frsat hep beraber yakaladk. nallah bu ülkeyi seven Kürt, Türk, Laz, çerkez, Alevi, Sünni tüm yurttalarmz ile Devlet içerisinde yuvalanm vesayetçilere, son verilmesinin ve egemenlik tamamen milletin Hakim olacann yolu, 16 Nisanda evet demekten geçiyor diye konutu.

LER DEMOKRAS çN

Türkiyenin, Bölgenin ve Diyarbakrn büyümesi, Büyük Türkiyenin gelecei ile ileri demokrasi için Cumhurbakanl hükumet sisteminin art olduunu bununda yolunun 16 Nisandan geçtiini dile getiren Altaç öyle dedi;

Bu referandum Ülkemizin çocuklarmzn ve gelecek nesillerin geleceini teminat altna alacak ve nallah 16 Nisan da Ülkemizin önü tamamen açlacaktr. Bizde da sorumlu olduumuz alanlarda çalmalarmz sürdürüyoruz. Bu ülke hepimizin. bu Türkiye bizim. Türkiyenin gelimesi, istikrar, kalknmas, milletin hkimiyeti için 16 Nisana kadar elimizden geleni yapacaz

Ana Sayfaya Git