Reyhan canisi Esed ajanı çıktı

Reyhanlı'daki terör saldırısının sorumlularından Ercan Bayat'ın yakalanması

Haberler 09.09.2020 - 09:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakan Süleyman Soylunun, Reyhanldaki terör saldrsnn sorumlularndan, terörden arananlar listesinde mavi kategoride bulunan Ercan Bayatn yakalandn açklamas, patlamalarda hayatlarn kaybedenlerin yaknlar tarafndan sevinçle karland.

Patlamalarda olu Oulcan kaybeden ve 11 Mays ehitler Dernei Bakan olan Ahmet Tuna, yapt açklamada, Ercan Bayatn yakalanmasndan dolay mutlu olduklarn söyledi.

Aldklar haberin kendilerini sevindirdiini anlatan Tuna, Reyhanl katliamn yapanlarn tamamnn yakalanmasn temenni ettiklerini belirtti.

Tüm ehit aileleri olarak bir teröristin daha yakalanmasndan dolay büyük bir memnuniyet duyduklarn ifade eden Tuna, Devletimize ve hükümetimize yaptklar bu operasyondan dolay çok teekkür ediyoruz ve devamn bekliyoruz. çocuklarmzn ve devletimizin katilleri yakaland için sevinç içindeyiz. dedi.

Reyhanl patlamalar devletimize yaplan en büyük terör saldrlarndan biridir. diyen Tuna, öyle konutu:

Devletimizin yapt bu operasyonla saldry planlayanlardan biri daha yakaland. Ercan Bayatn yakalanmas bugün aldmz en güzel haberdir. Kimsin sen, devletimiz seni 9 ylda olsa 10 ylsa olsa yakalar ve buraya getirir. Allahn izniyle hepsi yakalanarak buraya getirilecektir. Allah devletimize zeval vermesin.

Patlamada ei Kadriye Alyar kaybeden Yaar Alyar da bir teröristin daha yakalanmasndan dolay mutlu olduklarn belirtti.

Tüm sorumlularn yakalanmasyla yüreklerinin souyacan aktaran Alvar, Reyhanl saldrsn yapanlardan birinin daha yakalanmasnn aclarn biraz olsun hafiflettiini sözlerine ekledi.

REJME AT RUHSATLI SLAH

Buarada, Bayatn üzerinden Suriye rejimi tarafndan verilen silah tama ruhsat çkt örenildi. Silah tama ruhsatnn Suriye Cumhuriyeti Ordu ve Silahl Kuvvetler Genel Komutanl tarafndan hazrlanarak hizmet için verildii tespit edildi. Ruhsatn üzerinde, kullanlan silahn özellikleri, gizli ibaresi, kiisel bir kimlik olduu, bulunduunda polis merkezine veya istihbarat ubesine verilmesi gerektii uyarlar yer alyor.

Ana Sayfaya Git