Roketsan'da patlama

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde bulunan Roketsan Fabrikası'nda patlama meydana geldi. Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, patlamada herhangi bir can kaybı olmadığını belirtti. Ankara Valiliği'nden ise patlamaya ilişkin yapılan açıklamada 3 çalışanın hafif şekilde yaralandığı belirtildi.

Haberler 08.04.2020 - 11:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Elmadada bulunan, Türk Silahl Kuvvetlerini Güçlendirme Vakf kuruluu olan Roketsan Fabrikasnda saat 14.00 sralarnda bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlama ile birlikte fabrikada dumanlar yükselirken, çevrede panik yaand. Patlama, ilçe merkezinde de hissedildi. Patlamada ilk belirlemelere göre can kayb meydana gelmedi.

Savunma Sanayii Bakan smail Demir, patlama ile ilgili Twitter hesabndan açklama yapt. Demir, Roketsanda yaanan patlamayla ilgili yaptmz ilk tespitlere göre herhangi bir can kayb söz konusu deildir. Roketsan çalanlarmza geçmi olsun dileklerimi iletiyorum dedi.

VALLK: 3 çALIAN HAFF YARALANDI

Ankara Valilii, Roketsanda meydana gelen patlamaya ilikin açklama yapt. Ankara Valiliinin Twitter hesabndan yaplan açklamada, Elmada ilçemizde bulunan Roketsanda yakt depolarnda saat 14.47 sularnda patlama meydana gelmitir. Can kaybnn olmad patlamada 3 çalan hafif ekilde yaralanmtr denildi.

Ana Sayfaya Git