Rüşvete suçüstü!

Diyarbakır merkezli 3 ilde gerçekleştirilen rüşvet operasyonunda aralarında bir emniyet müdür yardımcısı, bir amir ile 12'si polis polisin de bulunduğu 30 şüpheliden 27'si gözaltına alındı.

Haberler 28.03.2017 - 09:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda rüvet aldklar iddiasyla 12si polis memuru 27 zanl gözaltna alnd.

Diyarbakr Cumhuriyet Basavclnca balatlan soruturma kapsamnda kent genelinde aralarnda polis, ve adliye çalannn da bulunduu zanllarn, aranma durumu, adli ilemleri ve kolluk birimlerinde meydana gelen olaylar çözecekleri iddiasyla rüvet, irtikap, antaj ve tehdit suçlarn iledikleri gerekçesiyle 30 kii hakknda yakalama karar çkarld.

RÜVET OPERASYONU

Emniyet Müdürlüü Kaçakçlk ve Organize Suçlarla Mücadele ubesinin koordinasyonunda Diyarbakr, Rize ve Ankarada düzenlenen e zamanl operasyonlarda haklarnda yakalama karar çkarlan 30 üpheliden 12si polis memuru, biri adliye çalan 27 üpheli yakaland.

ELE GEçRLENLER NE?

Operasyonlarda 2 ruhsatsz tabanca, saat görünümlü gizli kamera, gizli kamera olduu deerlendirilen küçük kamera, çok sayda kimlik fotokopisi, nüfus kayt örnekleri, adli sicil kayd evraklar, farkl kiilere ait fotoraflar ile birçok dijital materyal bulundu. Gözaltna alnan üpheliler emniyetteki ilemlerin ardndan öleden sonra Diyarbakr adliyesine sevk edildi. Firari 3 üphelinin yakalanmas için çalmalar sürüyor.

Ana Sayfaya Git