Sağlıkla kal, biz burdayız

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun yeni tip koronavirüs önlemleri gereği sokağa çıkma yasağı uygulanan yaşlı vatandaşların ihtiyaçlarını karşılaması için görevlendirdiği ekip Bağlar sokaklarını arşınlayarak ihtiyaçları evlere kadar ulaştırıyor. Kovid-19 tedbirleri için vatandaşları uyaran ekibin çektiği video büyük ses getirdi. Videoda 2 kadın ve 2 erkek görevliden oluşan ekip,”Evde kal,sağlıklı kal. Biz sizin için buradayız” sloganı ile vatandaşları evde kalmaya teşvik ediyor.

Haberler 27.03.2020 - 09:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakanlnn yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine uyulmasn tevik etmek ve salgndan korumak için 65 ya üzerindeki vatandalara yönelik uygulad yasak kararndan sonra seferber olan Balar Belediyesi, gece ve gündüz mesai ayrm yapmadan ihtiyaç sahibi yal vatandalarn temel ihtiyaçlarn evlerine kadar ulatrarak takdir topluyor. Görevliler, gelen talepler dorultusunda önce al verileri yaparak ihtiyaçlar temin ediyor, sonra bunlar paketler haline getirerek mahalle mahalle ve sokak sokak gezerek ulatryor. çounluu hasta ve kimsesi olmayan isimlerden oluan yal vatandalara yönelik bu hizmet takdir topluyor.

ÖNCE YARDIMI ULATIRDILAR

Fedakar bir ekilde bu hizmeti yerine getiren ekibin çektii video ise büyük ses getirdi.

Salk Bakanl Bilim Kurulu ve devletin ilgili kurumlarnn ald tedbirlere dikkat çeken ekip,kimsesi olmayan yardma muhtaç ve yatalak hasta olan yal bir vatandan evine giderek ihtiyac olan gda ve temizlik ürünlerini teslim etti. Ardnda da vatandalarn dikkatini yeni tip koronavirüs önlemlerine çekmeyi amaçlayan bu videoyu çekti.

Videoda 2 kadn ve 2 erkek görevliden oluan ekip,Evde kal,salkl kal. Biz sizin için buradayz slogan ile vatandalar evde kalmaya tevik ediyor.

Ana Sayfaya Git