Sağlıkta Suriye Teyyakuzu!

Sağlık Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından 'Suriye'ye planlanan operasyon' nedeniyle izinleri iptal etti, doktorlara iki ilde geçici görev verdi.

Haberler 21.09.2019 - 11:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türk Silahl Kuvvetlerinin ABD ile ortak devriye gezmesini yeterli bulmayan Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, ABDye iki hafta süre verdi. Erdoann açklamas ile e zamanl olarak, Salk Bakanlndan il müdürlüklerine yaz gönderildi.

SALIKTA SURYE HAREKATI ALARMI

Salk Bakanl Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüü tarafndan yazlan yazda 19 ilden anlurfa ve Mardin iline geçici görevlendirme yaplmas istendi. Yazda, anlurfa/Mardin l Salk Müdürlüüne bal salk tesisleri emrine Türk Silahl Kuvvetleri Tarafndan Suriye bölgesine planlanan snr d askeri harekat kapsamnda salk hizmetlerinin yürütülmesi için yaplan organizasyona destek vermek amacyla resen görevlendirilen personelin 20/09/2019- 20/10/2019 tarihleri arasnda görevlendirme onaylar ekte gönderilmektedir. Bilginizi ve gereini arz ederim denildi. Genel Müdür Yardmcs smail Kaya tarafndan yazlan yaz il müdürlüklerine gönderildi.

STANBUL TABP ODASI ACL DURUM MASASI KURDU

stanbul Tabip Odas tarafndan sosyal medya aracl ile yaplan duyuruda ise Dün itibariyle Salk Bakanl tarafndan Snr D Askeri Harekat kapsamnda snr bölgelerine youn olarak resen hekim görevlendirmesi, sevkiyat balatldn örenmi bulunmaktayz. Konuyla ilgili olarak stanbul Tabip Odasnda Acil Durum Masas oluturulmu olup her türlü bilgi ve destek için 0212 514 02 92 nolu telefondan ve istabip@istabip.org.tr adresinden bize ulaabilir, gelimeleri Tabip Odamzn sosyal medya hesaplarndan (https://twitter.com/istabip https://www.facebook.com/istanbultabipodasi) takip edebilirsiniz. denildi.

Ana Sayfaya Git