Sabah namazı buluşmaları

Görevlendirme yapılan Siirt Belediyesi ile İl Müftülüğü tarafından organize edilen "sabah namazı buluşmaları" devam ediyor.

Haberler 27.11.2017 - 09:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Belediye Bakan Vekili Ceyhun Dilad Takn, l Müftüsü Faruk Arvas ve çok sayda vatandan katlmyla Ensar Camisinde düzenlenen program, Kuran- Kerim tilavetiyle balad. Müezzin sa Utlunun okuduu Yasin-i erifin ardndan namaz klnd.

Cami imam hatibi Ramazan Toprak tarafndan Türkçe, Arapça ve Kürtçe seslendirilen ilahinin ardndan program, belediye tarafndan verilen kahvaltyla sona erdi.

Belediye Bakan Vekili Ceyhun Dilad Takn, sabah namaz bulumalarnda vatandala bir araya geldiklerini söyledi.

Bulumada çok manevi bir atmosferin bulunduuna iaret eden Takn, öyle konutu:

SABAH NAMAZI BULUMASI

Hocalarmzn ve gençlerimizin katlmyla farkl bir ortam yaadk. Özellikle genç vatandalarmzn sabah namazlarna katlmasn istiyorum. Uzun zamandr burada sabah namaz bulumalar oluyordu. Siirt Belediyesi olarak bugün de biz bu güzellii yaamak ve yaatmak istedik. Katlm salayan herkese teekkür ediyorum.

Ensar Camisinde yaplan program ayn günlerde 12-13 camide gerçekletirmeyi hedeflediklerini belirten l Müftüsü Faruk Arvas, Cami, insanlar cem eden, bizi bir araya getiren, kulluk uuruyla birliktelie, kardelie, bir araya getirmeye vesile olan mekanlardr. Vatandalarmz bu güzel etkinlie davet ediyorum. dedi.

Programa katlan vatandalardan akir Özmaz da sabah namaz bulumalarna katlmann mutluluunu yaadn dile getirerek herkesin bu manevi havadan feyz almas gerektiini belirtti.

Ana Sayfaya Git