Sabiha beraat etti!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan kendisine hakaret ettiği iddiasıyla yüzde 95 engelli olan Diyarbakırlı Sabiha Özbayhan’a açtığı davayı kaybetti.

Haberler 12.02.2021 - 00:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolu, sosyal medyadan kendisine hakaret ettii iddiasyla yüzde 95 engelli olan Diyarbakrl Sabiha Özbayhana açt davay kaybetti. Diyarbakr Yeniehir lçesine bal Dökmeta köyünde yaayan yüzde 95 engelli olan Sabiha Özbayhan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Bakan Kemal Klçdarolu kendisine hakaret ettii iddiasyla mahkemeye vermiti.

Sabiha Özbayhan bu duruma tepki göstermi, Benim anlamadm hiçbir hakaret kullanmadm ama bana dava açlm, niye? diye tepki göstermiti. Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Bakan Dr. Hayrullah Akyldz da CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolunun Sabiha Özbayhan mahkemeye vermesi sonrasnda Özbayhana destek olacan açklamt.

KILIçDAROLU DAVAYI KAYBETT

CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolu, sosyal medyadan kendisine hakaret ettii iddiasyla yüzde 95 engelli olan Diyarbakrl Sabiha Özbayhana açt davay kaybetti. Özbayhan, sosyal medya hesabndan beraat haberini Elhamdülillah mahkemeden beraat ettim, ükürler olsun diyerek duyurdu. Özbayhan ayrca kendisine destek olanlara u ekilde teekkür etti:

lk günden beri yanmda olan, tüm destei ile beni yalnz brakmad için Hayrullah abime ve avukatlarma da çok teekkür ederim. Feyzi, Mustafa abilerimden Allah raz olsun ve sosyal medyadaki aileme çok teekkür ederim.

Ana Sayfaya Git