Şafak baskını

Dolandırıcılık ve hırsızlık şüphelisi ile uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda, bazı adreslere özel harekat polislerince "koçbaşı" kullanılarak girildi.

Haberler 22.04.2021 - 00:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ANLIURFA - anlurfada dolandrclk ve hrszlk üphelisi ile uyuturucu satclarna yönelik afak vakti düzenlenen operasyonda 43 kii gözaltna alnd.

anlurfa Cumhuriyet Basavcl koordinesinde suçlularla mücadele kapsamnda çalma balatan l Emniyet Müdürlüü ekipleri, dolandrclk ve hrszlk suçlar üphelileri ile uyuturucu sat yapan zanllarn adreslerini belirledi.

Asayi ube Müdürlüü öncülüünde, aralarnda özel harekat polislerinin de bulunduu 81 ekip ve 220 personelin katlmyla afak vakti merkez Haliliye ve Eyyübiye ilçelerinde 20 adrese e zamanl operasyon düzenlendi.

AFAKTA OPERASYON

Bölgeye giden yollar ekipler tarafndan kapatlrken, drone yardmyla da operasyon düzenlenen bölge kontrol altna alnd. Baz adreslere ise özel harekat polislerince koçba kullanlarak girildi.

Operasyonda, aralarnda haklarnda yakalama karar olanlarn da bulunduu 43 kii gözaltna alnd.

Adreslerde yaplan aramada bir miktar uyuturucu madde ile 5 tüfek, 3 tabanca, 13 fiek ve çalnt olduu belirlenen televizyon, 2 kaynak makinesi, matkap, zmpara makinesi, akülü oyuncak araba ve 2 araç ele geçirildi.

Salk kontrolünden geçirilen üpheliler, ilemleri için emniyete götürüldü.

Ana Sayfaya Git