"Sağlık-Sen olarak Diyarbakır sevdalısıyız"

Sağlık-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığına nezaket ziyaretinde bulundu.

Haberler 23.11.2019 - 10:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Salk-Sen Diyarbakr ube Bakan Nurhak Ensariolu ve Yönetim Kurulu üyeleri AK Parti Diyarbakr l Bakan Süleyman Serdar Budak makamnda ziyaret etti. Makam odasnda Salk-Sen Diyarbakr ube Bakan Nurhak Ensariolu ile beraberindekileri karlayan AK Parti Diyarbakr l Bakan Süleyman Serdar Budak, ziyaretlerinden ötürü kendilerine teekkür etti.

SORUNLARIN çÖZÜMÜ çN

Ziyarette Diyarbakrda salk ile ilgili problemleri deerlendirerek çözümü ile ilgili fikir alveriinde bulunduklarn belirten Salk-Sen Diyarbakr ube Bakan Nurhak Ensariolu, salk çalanlarnn daha verimli çalma içerisinde olmalar için sk sk sahada olacaklarn söyledi. Bakan Ensariolu, Bugün AK Parti l Bakanlmz ziyaret ettik, gayet verimli ve olumlu bir ziyaret oldu. limizdeki baz sorun ve skntlar dile getirdik, önümüzdeki çalmalarda hep birlikte daha iyi hizmet etmek için, fikir alverii yaptk. Bakanmz da olumlu çalmalar içerisinde, Diyarbakr sevdals olduunu gördük. Biz de Diyarbakr adna yapt hizmetler için kendisine teekkür ettik. nallah bundan sonraki süreçte daha iyi hizmet edebilmek için kendisi ile sk sk görüeceiz ve sahada olacaz. STKlar sahadalar, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinden bir adm öndedir.

HALKLA ççE OLABLMEK

Önde olmasndaki düüncem, halk ile bire bir iç içe olmas, çalanlarmz gece gündüz demeden fedakarca yapm olduu bu kutsal görevi ne derece önemli olduunu bakanmzla bir kez daha paylatk. Onun da salk çalanlarna vermi olduu deeri, yapm olduklar bu görevin ne derecede önemli olduunu bir kez daha azndan duyduk. Bakanmzn salk çalanlarnn daha iyi bir hizmet sunmalar için gerek ilinde gerek ise genel merkezinde bizim ile ilgili çalmalarnn olduunu biliyoruz. Biz Diyarbakr sevdalsyz, seviyoruz, halk bizim bamzn tacdr, biz halkmz için her türlü fedakarl yapmaya hazrz dedi. Ziyaret, çekilen hatra fotorafnn ardndan sona erdi.

Ana Sayfaya Git