Sanat atölyesi ürün üretiyor!

Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı’na bağlı sanat atölyesinin atık malzemelerden ürettiği ürünleri inceleyen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Adnan Selçuk Mızraklı, oluşturulan heykel ve peyzaj malzemelerinin kullanılacağı kavşak ile parkları gezerek personellerle fikir alış verişinde bulundu.

Haberler 02.05.2019 - 10:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediye Bakan Adnan Selçuk Mzrakl, Park ve Bahçeler Daire Bakanlna bal sanat atölyesinde incelemelerde bulundu. Kentin park ve kavaklarnda kullanlacak olan heykeller, oturma gruplar, çeitli araç ve gereçler hakknda personellerden bilgi alan Mzrakl, atk ve kullanlmayan malzemelerden üretilen heykelleri yakndan inceledi. Peyzaj anlamnda personellerle görü al veriinde bulunan Mzrakl, özellikle park ve kavaklarda kullanlacak malzemelerin bir temasnn ya da hikayesinin olmas gerektiini söyledi. Atk malzemeden üretilen heykel ve dier peyzaj ürünlerinin oldukça deerli olduunu belirten Mzrakl, çalmalarndan dolay personelleri tebrik ederek 1 Mays Emek ve Dayanma Günlerini de kutlad.

Atk malzemeden üretilen heykel ve çeitli peyzaj malzemelerinin hangi alanlara braklaca konusunda personellerle görü al veriinde bulunan Mzrakl, malzemelerin kullanlaca alanda fizibilite çalmalarnn yürütülmesini istedi.

Mzrakl, parkta biriken çöpleri toplad

Kayapnar ilçesinde yer alan Hafz Akdemir Park için yürütülecek çalmalarla ilgili alanda personellerle fikir alveriinde bulunan Mzrakl, çevrede biriken çöpleri toplad. Parkta vatandalarla bir araya gelen Mzraklya, trafikte seyreden araçlar korna çalarak selam verdi. Hafz Akdemir Parknn ardndan Mzrakl, ilgili personellerle birlikte Frat ve Mezopotamya Bulvarlarnda incelemelerde bulundu. Diyarbakr Büyükehir Belediyesinin ina ettii Organik Pazar Yerini gezen Mzrakl, Park ve Bahçeler Daire Bakanl ile ilgili günlük programn tamamlayarak farkl çalma alanlarna geçti.

Ana Sayfaya Git