Sanatçılar sınırda

İbrahim Tatlıses, Hidayet Türkoğlu, Necati Şaşmaz, Ajda Pekkan, Yavuz Bingöl, Hülya Koçyiğit, Sibel Can ve Kenan Sofuoğlu gibi çok sayıda sanatçı ve sporcuların da arasında yer aldığı grup Hatay'a geldi

Haberler 02.04.2018 - 09:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

brahim Tatlses, Hidayet Türkolu, Necati amaz, Ajda Pekkan, Yavuz Bingöl, Hülya Koçyiit, Sibel Can ve Kenan Sofuolu gibi çok sayda sanatç ve sporcularn da arasnda yer ald grup Zeytin Dal Harekatna destek vermek ve askerlerle bulumak için Hataya geldi.

Antakya ilçesindeki bir çay bahçesinde buluan ünlü isimler, burada Vali Yardmcs Meral Bat Demirta tarafndan karland.

çay bahçesi etrafnda hayranlarnn ilgisiyle karlanan ünlü isimler, vatandalarla hatra fotoraf çektirdi.

Sanatçlardan Alian, harekatn bandan bu yana halkyla sanatçsyla sporcusuyla askerlerin yannda olduklarn dile getirdi.

Askerleri ziyaret edip moral vermek istediklerini belirten Alian, Onlar için ne yapsak az, bizim için, devlet için, bayra için savaan askerlere ne yapsak az. Bir nebze de olsa moral verebilirsek ne mutlu bize. dedi.

ASKERLERLE BRLKTE

arkc Ahmet afak da askerlerin yaptklar kahramanla teekkür etmek için Hatayda olduklarn söyledi.

Askerlerin her zaman yannda olduklarna dikkati çeken afak, Yavrularmzn, Mehmetlerimizin yannda olacaz. Orada Türk milletinin bölünmez bütünlüü, devletin bekas konusundaki kararllmz kardelerimizle birlikte paylaacaz. ifadelerini kulland.

Oyuncu Necati amaz da Askere moral vermek için geldik diyoruz ama onlarn morale ihtiyac olduunu düünmüyorum. çok mutlu olduklarn düünüyorum. Nice böyle muhteem zaferlere. dedi.

Milli Güreçi Taha Akyol da harekata katlan asker ve polislere desteklerini göstermek istediklerini vurgulayarak, Cumhurbakanmzla beraber Türkiyeye, dünyaya, birlik mesaj vermek adna çok önemli bir gün. Dualarmz onlarla. diye konutu.

Ünlü isimler kentte Mehmetçik ile de bir araya gelecek.

Ana Sayfaya Git