Sanayicilerden kayyuma destek ziyareti

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, belediye binasında Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yönetimi ve sanayicileri ile bir araya geldi.

Haberler 24.08.2019 - 10:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesine kayyum olarak atanan Diyarbakr Valisi Hasan Basri Güzelolu, belediyede i adamlarn kabul etti. Burada konuan Vali Güzelolu, Diyarbakrdaki i adamlaryla bir araya gelmekten mutluluk duyduunu söyledi.

adamlarnn gelilerini anlaml bulduunu ifade eden Vali Güzelolu, Kendilerinin yeni dönemde iki yla akn bir süre büyük bir onur ve sorumlulukla üstlendiimiz Diyarbakr Valilii görevimize pazartesi gününden itibaren eklenen Diyarbakr Büyükehir Belediye Bakanlmza verdikleri destekten ötürü teekkür ediyorum. Gayemiz ilk gün ifade ettiimiz gibi ilimiz ve insanmz için hizmet etmek, hizmet çtasn en tepeye tamak. lin her yönden kalknmasn ve üphesiz ekonomik, sosyal anlamda gelimesini zirveye tamaktr. Yürütülen büyük projeler ve üphesiz bununla ilgili hizmetler yeni dönemde artarak devam edecektir. üphesiz bu anlamda yeni dönemde ahsmza tebli edilen Büyükehir Belediye Bakan vekilliiyle birlikte bugün olduu gibi Diyarbakrn reel ve tüm kesim dinamikleriyle biz Diyarbakrn huzuru, refah bar ve kalknmasnn peinde olacaz dedi.

Emekçinin minibüsünü yakmak hukuk d, vicdanlar szlatan tavrdr

Diyarbakr sokaklarn kartrmann, insanlar galeyana getirmenin, emeiyle geçinen emekçinin minibüsünü yakarak protesto gösterisi yapmann ve bunda bir sonuç alma çabasnn hem hukuk d olduunu hem de vicdanlar szlattn kaydeden Vali Güzelolu, Bu tavrlar yerine i ve istihdam salamann peinde olacaz. Tpk burada bulunan sanayicilerimizin salad gibi insanlara ekmek kazandrmak ve ilin her yönden gelimesini salamann peinde olacaz. Bu amaçla gelecekte inallah daha güzel gelimeleri Diyarbakrmza tayacaz. Projelerimiz hazr, Diyarbakrda bugün göreve balamadk. ki buçuk yldr bu kenttin her köesine, her kiisine, her meselesine dokunuyoruz. Bölgenin yabancs deiliz. Biz bu topraklarn sevdals hizmet noktasnda hiç bitmek bilmeyen hizmetkaryz. Allah bu yolda mahcup etmesin. sektörünün deerli temsilcileri yeni dönemde bizlere verdii destei anlaml ve önemli buluyorum. Pazartesi gününden bu yana bütün ajitasyon ve provokasyonlara ramen bütün bu kkrtmak ve kentte kaos ortam oluturmak isteyenlere ramen bu çarlara icabet etmeyen duruuyla bu kenttin geleceine kar sorumluluk ortaya koyan, devletinin yannda olan bütün aziz Diyarbakrl hemerilerime selam, sayg ve muhabbetlerimi arz ediyorum eklinde konutu.

Ürünleri Diyarbakr, Mardin, Van gibi illere pazarlamak istiyoruz

Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu Bakan Aziz Odaba ise Vali Güzeloluna yeni görevlerinde baarlar diledi. Odaba, Valimizle biz 15 ay önce Diyarbakr Organize Sanayi Bölgesine seçildikten sonra 15 aylk bir süreçte çalyoruz. Valimiz ve imdi Büyükehir Belediye Bakanmz, 15 aylk süreçte Diyarbakr sanayicileri için, tüccarlar için her eyi yaadk. Her yönüyle hükümetle olan ilikilerimizde, Sanayi Bakanlmzda her sorunlarmza koan bir valimizdir. Büyükehir Belediye Bakan olmas da inallah kentimize daha güzel iler, daha hayrl ilere imzasn atar. Bu konuda da bizim önceden de eksiklerimiz Organize Sanayi ve Sanayicileri olarak eksiklerimiz var. O konuda valimizden desteklerini bugüne kadar desteklerini esirgemediler, inallah bundan sonra da daha youn bir ekilde birlikte çalacaz valimizle. Artma konusunda, yol skntlarmz vard, itfaiye skntlarmz vard bu skntlarmzn tümünü, hangi dakika arasak valimizi bizimle birlikteydi. Sorunlarmza kouyordu. Valimiz özellikle bundan sonra Organize Sanayi Bölgesindeki yatrmclar için eksik olan artma tesisimiz ve parasal konularnda yardm isteyeceiz. Birde sanayicilerimizin ürettii ürünlerimizi özellikle Diyarbakr, Mardin, Van gibi kentlerimizde pazarlamak için bu konuda bu görümemizden sonrada sizi inallah ziyaret edeceiz diye konutu.

Ziyaret, çekilen hatra fotoraflarnn ardndan sona erdi.

Ana Sayfaya Git