Şanlıurfa'da zehirlenen kedilerin çöpe atıldığı iddiası

Eyyübiye Belediyesi zabıta ekipleri, sosyal medya paylaşımlarında, zehirlediği kedileri çöpe attığı iddia edilen kadının yaşadığı mahallede inceleme yaptı.

Haberler 08.11.2017 - 09:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfann merkez Eyyübiye ilçesinde zabta ekipleri, sosyal medyada, zehirledii kedileri çöpe att iddia edilen kadnn yaad mahallede incelemede bulundu.

lçeye bal Muradiye Mahallesinde yaayan bir kadnn telef olmu 2 kediyi çöp konteynerine att görüntülerin sosyal medyada paylalmas üzerine, Eyyübiye Belediyesi konuyla ilgili çalma balatt.

KEDLER ZEHRLEDLER

Mahalleye giderek kedileri çöpe att iddia edilen kadnn yaad evi tespit eden ekipler, kadnn 15 gün önce evden tandn belirledi. Ev ve eklentilerinde inceleme yapan ekipler, herhangi bir olumsuzlukla karlamad. Mahalle sakinleriyle görüen zabtalar, bu tür olaylarda belediyenin Beyaz Masa birimini arayarak yardm talep edilebileceini ifade etti.

Zabta memuru Ömer Demir, ikayet üzerine mahallede aratrma yaptklarn belirterek, Bize gelen ikayet mahallede baz kedilerin zehirlendii yönündeydi. Biz de ekip olarak mahalleye gelerek inceleme yaptk. Herhangi bir olumsuzlukla karlamadk. Kedileri çöpe atan kadnn da tandn tespit ettik. dedi.

Sosyal medyada paylalan görüntüde, bir kadnn telef olmu 2 kediyi ayaklarndan tutarak sokakta bir süre yürüdükten sonra çöpe att görülüyor.

Ana Sayfaya Git