Savcı eve böyle girdi

Mardin'de görevli Cumhuriyet Savcısı Yıldız, Diyarbakır'daki 80 yaşında olan ve evde bayılan yakını için itfaiyeden merdiveniyle balkona çıkıp, camı kırarak içeri girdi.

Haberler 09.12.2019 - 01:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda Nurten Ay (80), oturduu binann 3üncü katndaki evinde düüp, bayld. Mardinde görevli Cumhuriyet Savcs Ekrem Yldz, itfaiye merdiveniyle çkt balkonda cam krp, eve girerek, yakn Ay kurtard.

Olay, sabah saatlerinde, Yeniehir ilçesinin Ofis semtinde meydana geldi. Apartmann 3üncü katndaki evinde yalnz yaayan Nurten Ay, yataktan düerek, baygnlk geçirdi. Yaknlarnn Aya ulaamamas üzerine salk ve itfaiye ekiplerine haber verildi. hbarla gelen ekipler, eve girmek için hazrlk yaparken, bu srada Diyarbakrda akraba ziyaretinde olan, Mardinde görevli Cumhuriyet Savcs Ekrem Yldz da olay yerine geldi.

TFAYE YARDIMIYLA EVE GRD

Yaknndan haber alamad için binann önündeki itfaiyenin merdiveniyle balkona çkan Yldz, demir çubukla cam krmak için çaba sarf etti. Yldz, birkaç dakikalk uran ardndan balkonun camn krarak, eve girdi. Savc Yldz, balkon camn krmaya çalrken, aada toplananlar da merakla izledi. Kapy açan Yldz, hazr bulunan salk ekiplerini de içeri ald. Evde baygn bulunan Nurten Aya salk ekipleri, müdahale etti. Yal kadnn salk durumunun iyi olduu örenildi.

Savc Ekrem Ylmaz, yaknnn durumundan endielendii için bir an önce ona ulamak amacyla itfaiye aracyla çkp, eve girdiini söyledi.

Ana Sayfaya Git