Şebeke polise bile sızmış!

Diyarbakır ve İstanbul'da düzenlenen operasyonda, eğlence mekanlarına yönelik denetim ve uygulamaları önceden haberdar ederek mekandaki yabancı uyruklular hakkında işlem yapılmasını engellemeye çalıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan aralarında polislerin de bulunduğu 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Haberler 22.02.2018 - 10:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr ve stanbulda e zamanl düzenlenen fuhu operasyonunda, 2si polis 5 kii gözaltna ald. Mahkemece tutuklanan polis memuru K.B.nin, kentte polisin fuhun önlenmesine yönelik düzenleyecei operasyon, denetim ve uygulamalar önceden üphelilere bildirdii, yabanc uyruklu kiiler hakknda ilem yaplmasn engelledii iddia edildi.

FUHU MEKANLARI

Diyarbakr Emniyeti Kaçakçlk ve Organize Suçlarla Mücadele ubesi Müdürlüüne bal Organize Suçlar Büro Amirlii ekipleri, Fuha tevik, fuhun yolunu kolaylatrmak, resmi belgede sahtecilik, tehdit ve kamu görevinin usulsüz olarak üstlenilmesi suçlarna yönelik operasyon balatt. Operasyon kapsamnda, polis geçen hafta Diyarbakr ve stanbulda birçok adrese e zamanl basknlar düzenledi. Operasyonda, 2si polis 5 kii gözaltna alnd.

ÖNCEDEN HABER

Emniyetteki sorgularnn ardndan savcla sevk edilen üphelilerden polis memuru K.B.nin, Diyarbakrda polisin fuhun önlenmesine yönelik düzenleyecei operasyon, denetim ve uygulamalar önceden elence meknlarna bildirdii, buradaki yabanc uyruklu üpheliler hakknda ilem yaplmasn engelledii iddia edildi. Mahkemeye sevk edilen üphelilerden polis memuru K.B. ile kendisini polis olarak tantan T.A. ve bu üpheliye sahte polis kimlik kart temin eden M.D. tutukland. Polis memuru R.T. ile yine kendisini polis olarak tantan G.A. ise sevk edildii mahkemece adli kontrol art ile serbest brakld.

Ana Sayfaya Git