Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı

Silvan ilçesinde 24 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminin huzurlu bir ortamda geçmesi için alınacak tedbirlere ilişkin Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı.

Haberler 22.06.2018 - 09:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Silvan ilçesinde 24 Haziran tarihinde gerçekletirilecek olan Cumhurbakanl ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminin huzurlu bir ortamda geçmesi için alnacak tedbirlere ilikin Seçim Güvenlii Toplants yapld.

Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Adem çelik, bakanlnda Kaymakamlk Hasuni Toplant Salonunda gerçekletirilen toplantya, lçe Jandarma Komutan Furkan Manav, lçe Emniyet Müdürü Kazm Oruç, lçe Seçim Kurulu yetkilileri ve siyasi parti temsilcileri katld.

SEçM GÜVENL

Kaymakam çelik, toplantda yapt konumada, 24 Haziranda yaplacak seçimin Silvanda huzur ve güven içerisinde tamamlanacana inandn belirterek, Seçimlerin hiçbir olaya meydan verilmeden tamamlanmas, seçim öncesi, seçim sras ve sonrasnda alnmas gereken tedbirlerle ilgili hem vatandalarmza hem de amir ve memurlara büyük görev düüyor. diye konutu.

Ana Sayfaya Git