Seçime özel uçuşlar olacak

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin, "Yolcularımızın bilet değişikliklerinden herhangi bir ceza almadan, seçimde oylarını kullanabilmeleri için cezasız değişiklik hakkı getirdik. Vatandaşlarımız çok rahatlıkla aldıkları biletleri cezası olmadan 24 Haziran'ı düşünerek değiştirebilirler." dedi.

Haberler 28.04.2018 - 09:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Eki, seçimin 24 Haziranda yaplacann ilan edilmesinin ardndan THY olarak tedbir almaya baladklarn söyledi.

Yolcularmzn bilet deiikliklerinden herhangi bir ceza almadan, seçimde oylarn kullanabilmeleri için cezasz deiiklik hakk getirdik. Vatandalarmz çok rahatlkla aldklar biletleri cezas olmadan 24 Haziran düünerek deitirebilirler. diyen Eki, buna ilave olarak uçularla ilgili yeni talep gelmesi halinde bu talepleri karlamak için de ellerinden geleni yapacaklarn belirtti.

Eki, çünkü bu seçim ülkemiz için son derece önemli. Biz de Türk Hava Yollar olarak milletimizin serbestçe ve rahatça oylarn kullanmas için elimizden geleni yapacaz. ifadelerini kulland.

- Türk sivil havaclnn önünü açacak bir proje

29 Ekimde açlmas planlanan 3. Havalimannn Türkiye ekonomisine büyük katk salayacan dile getiren Eki, Yeni havaliman keke daha önce yaplsayd. çünkü Türk sivil havaclnn önünü açacak bir proje. THYnin çok daha hzl büyümesine sebebiyet verecek bir proje. Buna karar verip, irade gösterip, üzerinde durduu için Sayn Cumhurbakanmza ne kadar teekkür etsek azdr. diye konutu.

Eki, 29 Ekimde THY yeni evine büyük bir sevinçle gidecektir. Bütün fazlar tamamlandnda ülkenin gayri safi milli haslasna yüzde 5 civarnda ilave bir katk salayacak. dedi.

3. Havalimannn Türkiyeyi ulamda ve turizmde ana merkezlerden birisi haline getireceine dikkati çeken Eki, öyle devam etti:

250 bine yakn da yeni istihdam salayacak ama Türk Hava Yollar artk iki haneli büyümeyi çok rahatlkla yapabilen noktaya gelecek. Ayrca yurt dndan Türkiyeye çok daha fazla yolcu gelebilecei için stanbul ve Türkiye çok daha fazla turist kazanacak.

- Güneydounun tantmna destek

THY olarak Güneydounun tantmna büyük önem verdiklerini ifade eden Eki, özellikle dergileri araclyla Güneydou Anadolu Bölgesini tantmak, bölgeye daha fazla turist çekmek için çaba gösterdiklerini söyledi.

Eki, yolcu saysn artrmak için de gayretlerinin devam edeceini, yolcu saysnn artmasna bal olarak da seferleri artracaklarn kaydetti.

- Diyarbakr uçularnda doluluk oran yüzde 80nin üzerine çkt

Diyarbakra yaplan uçularda doluluk orannn arttn belirten Eki, Doluluk oran yüzde 80nin üzerine çkt. Bu da bizi mutlu ediyor. dedi.

Diyarbakrn tarih, kültür ve inanç turizmi bakmndan önemini vurgulayan Eki, medeniyetlere beiklik eden bu ehrin çok daha iyi noktalar hak ettiini söyledi. Eki, nallah buras turist çekmeye baladnda biz de seferlerimizi daha çok artrp, burann yeniden cazibe merkezi haline getirilmesine katk salayacaz. diye konutu.

Ana Sayfaya Git