Şehide son görev

Suriye'nin Resulayn kentinde, PKK/YPG'li teröristlerin bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Oğuzhan Anar (28), Ankara'da düzenlenen cenaze töreni sonrası toprağa verildi.

Haberler 12.12.2020 - 10:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Resulayndaki Bar Pnar Harekat bölgesinde bulunan Haseke-2 yol kontrol noktasna, önceki gün PKK/YPGli teröristlerce bomba yüklü araçla saldr düzenlendi. Terör saldrsnda Jandarma Yüzba Yasin Kurt ile Jandarma Uzman çavu Ouzhan Anar ehit olurken, 8 jandarma personeli de yaraland.

EHTLERN CENAZE TÖREN

ehit Ouzhan Anarn cenazesi, anlurfada düzenlenen törenin ardndan Ankaraya getirildi. ehit Anar için öle namaz sonras Ahmet Hamdi Akseki Camiinde cenaze töreni düzenlendi. Koronavirüs tedbirleri kapsamnda gerçekletirilen törene MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli, Adalet Bakan Abdulhamit Gül, Hazine ve Maliye Bakan Lütfi Elvan, Aile, çalma ve Sosyal Hizmetler Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, Genelkurmay Bakan Orgeneral Yaar Güler, kuvvet komutanlar, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Akta, Ankara Valisi Vasip ahin ve milletvekilleri katld. ehidin annesi Sariye ve babas Adem Anar ile yaknlar, cami bahçesinde taziyeleri kabul etti. Bakan Selçuk, ehidin annesini tören boyunca yalnz brakmad. ehit Uzman çavu Ouzhan Anarn cenazesi, klnan namazn ardndan Etimesgut ilçesindeki Elvanköy Mezarlnda topraa verildi.

Ana Sayfaya Git