Şehidin mesajı

Şehit emniyet amiri, kaymakamın şehit edilmesi üzerine Allah'tan şehit olmayı dilemiş.

Haberler 13.12.2016 - 09:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Beiktata düzenlenen bombal saldrda ehit edilen Emniyet Amiri Kadir Yldrmn, Mardinin Derik lçesinde geçen 10 Kasmda makam odasnda düzenlenen bombal saldrda ehit düzen Derik Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk ile 2011 ylnda Bolunun Kbrsck lçesinde birlikte görev yaptklar ortaya çkt. Kaymakam Safitürkten tam bir ay sonra terör saldrsnda ehit olan Yldrmn, Kaymakam Safitürk ehit edildiinde sosyal paylam sitesinde, Yaplan bu hain ve erefsiz saldry lanetliyorum. nallah bizlere de Allah ehitlik nasip eder diye yazd belirtildi.

DERK KAYMAKAMIYLA BLKTE

Beiktata düzenlenen bombal terör saldrsnda ehit edilen Emniyet Amiri Kadir Yldrmn, Derik lçesinde makamnda 10 Kasmda düzenlenen bombal saldrda ehit edilen Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk ile 5 yl önce Bolunun Kbrsck lçesinde birlikte görev yaptklar belirtildi. 2 gün önce ehit düen Emniyet Amiri Kadir Yldrmn Kaymakam Safitürk ehit edildiinde sosyal paylam sitesinde, u paylamda bulunmutu:

Derik Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk 2011 ylnda Bolu Kbrsck lçesinde görev yaptm iyi bir kaymakamd. Yaplan bu hain ve erefsiz saldry lanetliyorum. nallah bizlere de Allah ehitlik nasip eder.

Ana Sayfaya Git