Şehit Ahmet Çamur’a son yolculuk uğurlaması

Hakkari’de yaşanan çatışma sonucu şehit düşen Ahmet Çamur Cumhur Başkanı’nın katıldığı törenle Trabzon’da son yolculuğuna uğurlandı. Törende Çumhur Başkanı Recep Tayip Erdoğan açıklamalarda bulundu.

Haberler 16.08.2015 - 20:10 Son Güncelleme : 16.08.2015 - 20:10

Hakkaride yaşanan çatışma sonucu şehit düşen Ahmet çamur Cumhur Başkanının katıldığı törenle Trabzonda son yolculuğuna uğurlandı. Törende çumhur Başkanı Recep Tayip Erdoğan açıklamalarda bulundu.

çumhur Başkanı Recep Tayip Erdoğanın açıklaması şu şekilde

Kendisine silah doğrultan kim olursa olsun her teröristi, polisimizin de askerimizin de vurma hakkı, yetkisi vardır, bu kesindir. Şu anda da yüzlerce teröristi askerimiz, polisimiz aslında gömmüştür. Yeterli mi, yeterli değil. Bu mücadele devam edecek. Burada rehavete kapılmak yok dedi.

Vatandaşların büyük bir Türk bayrağı açtığı tören sonrası bir süre omuzlarda taşınan çamurun naaşı cenaze aracına konuldu. çamurun naaşı daha sonra Soğanlı Mahallesindeki aile mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Erdoğanın yanı sıra şehidin eşi Gökçen çamur ve çocukları Zeynep Ala, Ayşe Begüm ve Elif Tuğçe ve yakınları, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Adalet Bakanı Kenan İpek, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ak Parti Trabzon milletvekilleri Adnan Günnar, Muhammet Balta, MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Trabzon İl Emniyet Müdürü Murat Köksal ile çeşitli siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır