Şehit ailelerine iftar

İçişleri Bakanlığınca KHK kapsamında görevlendirme yapılan Kayapınar Belediyesince şehit ve gazi aileleri onuruna iftar verildi.

Haberler 29.05.2017 - 09:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakanlnca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamnda görevlendirme yaplan Kayapnar Belediyesince ehit yaknlar ve gazilere iftar verildi.

Bir otelde düzenlenen iftar program Kuran- Kerim tilaveti ve dua ile balad. Kayapnar Belediye Bakan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Mustafa Klç, ehit ve gazi yaknlaryla iftarda bir araya gelmekten duyduu memnuniyeti dile getirdi. ehit ve gazi yaknlarnn evlatlarn, can parelerini bu vatan için feda eden elleri öpülesi insanlar olduunu söyleyen Klç, onlara verdikleri deeri göstermek maksadyla ramazann ilk iftarn onlarla birlikte açtklarn ifade etti.

EHT ALELER

Klç, devletin her zaman ehit ve gazi yaknlarnn yannda olduunu ve onlarn bütün ihtiyaçlarn karlamak için gerekli çalmalar yaptn vurgulad. Kayapnar Belediyesinin yllarca farkl ekilde yönetildiini söyleyen Klç, belediye olarak ehit ailelerine ve gazi yaknlarna verdikleri deeri göstermek maksadyla bir araya geldiklerini belirtti.

Kayapnar Belediyesinin ramazanda yapaca hizmetler hakknda da bilgi veren Klç, öyle konutu: ki noktada iftar çadrmz kurduk. Bugün iftarlarmz balad. Yaklak 3 bin kiiye yemek veriyoruz. Yaklak 5 bin kiiye maddi yardmda bulunuyoruz. Engelli ve evde bakma muhtaç vatandalarmz var, onlara iftar vaktinde scak yemeklerini gönderiyoruz. Kaymakamlk ve belediye olarak tüm imkanlarmz ramazan ay boyunca vatandalarmza sunmaya çalacaz.

Programdan sonra ehit ve gazi yaknlarnn çocuklarna oyuncak hediye edildi. ftar programna, Kayapnar Belediye Bakan Yardmcs ükran Mermut, Diyarbakr Cumhuriyet Basavcs Kamil Erkut Güre ve l Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, l Jandarma Komutan Tugeneral Ali Demir, ehit ve gazi yaknlar katld.

Ana Sayfaya Git