Şehit Halisdemir'in mezarına yürüyecek

Mardin'in Midyat ilçesinde yaşayan Veli Güneş, 15 Temmuz darbe girişimine dikkati çekmek amacıyla Niğde'nin Bor ilçesindeki şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in mezarına kadar yürüyeceğini açıkladı

Haberler 09.07.2017 - 10:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardinin Midyat ilçesinde yaayan Veli Güne, Fetullahç Terör Örgütünün 15 Temmuz hain darbe giriimine dikkati çekmek amacyla, Nidenin Bor ilçesinde bulunan ehit Astsubay Ömer Halisdemirin mezarna kadar yürüyeceini bildirdi.

Güne, bir elinde adaleti temsil eden terazi, bir elinde reyhan çiçei ve Midyat topra, Ey Klçdarolu, asl adalet, kahraman ehit Ömer Halisdemirin mezarna yürümektir. Mardinin Midyat ilçesinden mezarna toprak ve reyhan çiçei götürüyorum. Vatan sevgisi imandandr. Tüm ehitlerimize rahmet olsun. Hogörü dinler ve diller ehri Midyattan Veli Güne. yazl pankart ve Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan ile ehit Halisdemirin posterleri önünde gazetecilere açklama yapt.

Veli Güne, 15 Temmuz hain darbe giriimine dikkati çekmek amacyla FETÖnün hain darbe giriimi srasnda ehit olan Astsubay Halisdemirin mezarn ziyaret etmek için yürüyeceini belirterek, yürüyüe yarn balayacan söyledi.

MEZARINA YÜRÜYECEK

Nidenin Bor ilçesine zaman zaman yürüyerek, zaman zaman da araç kullanarak 15 Temmuzda ulamay planladn kaydeden Güne, Halisdemirin mezarna Midyat topra ve reyhan çiçei brakacan söyledi.

Türkiyenin birlik ve beraberlii, kahraman Halisdemir için Midyat ilçesinden Nideye kadar mezarn ziyaret etmeye gidiyoruz. diyen Veli Güne, öyle konutu:

15 Temmuz darbe giriiminin yldönümü dolaysyla kahraman ehidimiz Halisdemiri anmak, dier ehitler ve gazilerimiz için d mihraklara kar Türkü, Kürtü, Arap, Süryanisi, çerkezi ile birlik ve beraberliimiz, vatan ve millet için tüm Türkiyeyi hogörüye ve birbirini sevmeye davet ediyorum. Herkesi Nideye, ehit Halisdemirin mezarn ziyaret etmeye davet ediyorum. 15 Temmuzlarn bir daha yaanmamas için kahraman ehidimizin mezarn ziyaret edeceim.

Ey Klçdarolu, asl adalet yürüyüü ve ziyareti kahraman Halisdemirin mezarn ziyaret etmektir. stanbula bo yürümek deildir.

Ana Sayfaya Git