Şehit, lokma siparişi vermiş

Bingöl'de Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ndeki patlamada şehit olan polis memuru Necati Aygün'ün (32), olaydan 4 gün önce, 13 yıl önce ölen annesi Aysel Aygün ve 16 yıl önce görev yaptığı Uşak'ta ekip otosunun kaza yapması sonucu şehit olan polis memuru amcası için lokma döktürmek için sipariş verdiği ortaya çıktı. Şehidin bu isteği yerine getirilip, annesi ve amcası için Çine Semt Pazarı'nda lokma döküldü.

Haberler 26.03.2022 - 00:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bingöl merkeze bal Kaleönü Mahallesindeki Özel Harekat ube Müdürlüünde 22 Mart Sal günü saat 13.30 sralarnda, eitim alanna anti tank mühimmat sevkiyat yapld srada patlama meydana geldi. Patlamada ar yaralanan özel harekat polisleri Necati Aygün ve Birol li, kaldrld Bingöl Devlet Hastanesinde tüm müdahalelere ramen kurtarlamayarak, ehit oldu. Aydnn çine lçesinden olan evli ve 1 çocuk babas Necati Aygünün cenazesi bir gün sonra Karakollar Mahallesi Camiinde öleyin klnan cenaze namaznn ardndan mahalle mezarlnda topraa verildi.

LOKMA HAYRI SPAR VERD

Necati Aygünün ehit olmadan 4 gün önce 2009 ylnda yaamn yitiren annesi Aysel Aygün ile kendisi gibi polis olan ve 2006 ylnda görev yapt Uakta göreve giderken ekip otosunun kaza yapmas sonucu ehit olan amcas Mestan Aygün için lokma döktürmek için sipari verdii ortaya çkt.

ehidin bu istei yerine getirilip, annesi ve amcas için dün, çine Semt Pazarnda lokma döküldü. Lokmac Tahir Terdöken, ehit Necati Aygün bizi arad ve 24 Mart günü için amcas ve annesi için lokma hayr siparii verdi. Biz de notumuzu aldk. Ancak geçen 22 Mart Sal günü ehit oldu haberini aldk. ehidimizin bu isteini yerine getirdik ve lokma hayrmz yaptk. Allah hayrn kabul etsin dedi.

Ana Sayfaya Git