Şehit Mat'a son görev!

İstanbul'un Fatih ilçesinde takip ettiği şüphelinin attığı taşın başına isabet etmesiyle yüksekten düşerek şehit olan polis memuru Zafer Mat, memleketi Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Haberler 26.04.2022 - 02:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HABER MERKEZ

stanbulun Fatih ilçesinde takip ettii üphelinin att tan bana isabet etmesiyle yüksekten düerek ehit olan polis memuru Zafer Mat, memleketi Yozgatn Boazlyan ilçesinde son yolculuuna uurland.

TA BAINA SABET ETMT

Takip ettii üpheli Burhan Ban att tan bana isabet etmesiyle 2 metre yükseklikten düerek ehit olan Zafer Mat için Yozgatn Boazlyan ilçesi çakmak köyünde cenaze töreni düzenlendi. Köy meydanndaki törene çileri Bakan Süleyman Soylu, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Akta, Yozgat Valisi Ziya Polat, AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Baer, MHP Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, ehidin yaknlar ve çok sayda kii katld.

SOYLU CENAZE TÖRENNDE

Bakan Soylu, cenaze namaz öncesi ehidin yaknlarna basal diledi. Soylu, ehidin annesi Güllefere, babas Mahir, ei Zeynep Mata taziye dileinde bulunduktan sonra Babam cennete gitti, ehitler ölmez diyen ehidin kz Fatma Zehra (8) ile konutu.

Yozgat Müftüsü Ali Güldenin kldrd cenaze namaznn ardndan ehit Mat için helallik alnd. Daha sonra Bakan Soylunun omuz verdii ehit Zafer Matn Türk bayrana sarl cenazesi, köy mezarlna tanarak topraa verildi.

Ana Sayfaya Git