Şehit polisin Muş'taki baba evine ateş düştü

İSTANBUL Beşiktaş'taki Vodafone Arena Stadı'nın yanında önceki gün gece teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polislerden 22 yaşındaki Murat Yılmaz'ın Muş'taki baba evine ateş düştü.

Haberler 12.12.2016 - 08:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ac haberin duyulmasyla birlikte vatandalar ehidin evine akn etti. Vali Seddar Yavuz, Belediye Bakan AK Partili Feyat Asya, Mu Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, Emniyet Müdürü Zafer Akta, Sunay Mahallesindeki ehidin bayraklarla donatlan babaocana gitti.

ACI HABER ALINCA

Aclarnn büyük olduunu söyleyen Belediye Bakan Feyat Asya, stanbuldaki patlamada Mulu polis kardeimiz de ehadet mertebesine ulam. Bir kez daha terörü, terörizmi, teröriste yardm edeni, bütün balantlarn lanetliyoruz. Birliimize, beraberliimize kast eden bu hain saldr kesinlikle amacna ulamayacak. Mulular olarak ayaktayz. Sabahn erken saatlerinde ac haberi alr almaz, herkes ehidimizin ailesinin yannda yer ald. Allah laneti bu menfur saldry gerçekletirenlere, destekçilerinin üzerinde olsun. Bugün bütün slam aleminin heyecanla bekledii, peygamber efendimizin doum yl dönümü heyecanla beklenirken, bu menfur saldry gerçekletirenlerin, terörün, terörizmin dininin, hiçbir kutsalnn olmadn bir kez daha görmü bulunmaktayz diye konutu.

EHDN YAKINLARI

ehidin days olan Sunay Mahallesi Muhtar ahin çiftçi de hainlerin emellerine ulaamayacan belirterek, Bursa- Beikta maçndan hemen sonra bir hain saldr olmu. 2 yl önce mezun olup çevik kuvvette göreve balayan yeenim de bu hain saldrda ehit dümütür. Bu saldry knyorum. Bizim canmz yand bakasnn can yanmasn. Allah mekanlarn cennet etsin, milletimizin ba sa olsun. Bu hainler emellerine varamayacaklar dedi.

ki yl önce göreve balayan ve bekar olan ehit polis memuru Murat Ylmaz, Neriman ve Nazm Ylmaz çiftinin 4 çocuunun en küçüüydü. ehidin ailesi ac haberi alr almaz stanbula gittii örenildi.

Ana Sayfaya Git