Şehit Teğmen Kanlıkuyu, son yolculuğuna uğurlandı

Pençe-Kilit Operasyonu'nda PKK'lı teröristlerin roketatarlı saldırısında şehit düşen Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu'nun (25) cenazesi, memleketi Çankırı'da gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Haberler 21.04.2022 - 01:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türk Silahl Kuvvetlerinin (TSK) Irakn kuzeyindeki PKK hedeflerine yönelik balatt Pençe-Kilit Operasyonunda terör örgütü üyelerinin roketatarl saldrsnda ehit olan Piyade Temen Kaan Kanlkuyunun cenazesi, Hakkaride düzenlenen törenin ardndan hava yolu ile Ankaraya gönderildi. ehidin cenazesi, Yenimahalle ilçesindeki ailesinin evinde helallik alndktan sonra kara yolu ile memleketi çankrnn Atkaracalar ilçesine getirildi. Atkaracalar Hamza Sultan Camiindeki cenaze törenine ehidin ailesi ve yaknlar ile birlikte devlet erkan ve çok sayda vatanda katld.

Törende, ehidin 5 aylk hamile ei eyma Kanlkuyu, tabuta sarlarak, Ben sensiz nasl yaayacam? diyerek gözya döktü. ehidin annesi Songül, babas Mustafa ve 2 kardei de törende güçlükle ayakta durdu. ehidin cenazesi, ikindi sonras klnan cenaze namaz sonrasnda Atkaracalar Mezarlnda topraa verildi.

Ana Sayfaya Git