Şehit ve gazi ailelerinden Bakan Soylu'ya destek

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, şehit ve gazi aileleri olarak her daim İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yanında olduklarını ve kanlarının son damlasına kadar desteklerini sürdüreceklerini söyledi.

Haberler 01.05.2019 - 10:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoannçileri Bakanln emanet ettii Süleyman Soylunun gece, gündüz, kar, tipi, dou-bat demeden 24 saat dilimini milleti için hizmet vererek ve büyük bir irade ile ülkede terörün belinin krlmasn salayarak huzurun ve barn simgesi olduunu belirten Abbas Gündüz, Soylunun bata Dou ve Güneydou illerinde terör örgütleri ve yandalarna göz açtrmayan titiz çalmalar sonucu ülkenin dört bir yanna huzur ve umudun yeermesine neden olduunu kaydetti. Gündüz, Asayi noktasnda devlet artk millete güven tesis etmeye balamtr. Güzel ülkemin hiç bir ehrinde bölücü hainler artk kurtarlm bölgeler ilan edemez hale gelmi ve bu hainlerin tüm inlerine girilerek bertaraf edilmitir. Sadece terör deil uyuturucu baronlarndan, mafya yap ve cetelerinden, sosyal medyada bölücülük yapanlara kadar huzuru bozacak her mecrada tüm ekibi ile sahada emek vermektedir. ehitlerin kan yerde kalmyor, ehit aileleri artk huzurlu uyuyor. Devlet babaher yerde artk. Milletle alayp, milletle gülen, kendi güvenliini, yarnlarn, ailesini hiç düünmeden, kefeni elinde ülkenin her kar topranda Edirneden Karsa, Trabzondan Diyarbakra geziyor. Bayramn ailesi ve sevdikleri ile deil 2 bin rakml dalarda görev yapan Mehmetçik ile ayn mevzide geçiriyor dedi.

Doru bildiini söylemekten asla çekinmiyor

çileri Bakan Süleyman Soylunun doru bildiini söylemekten asla çekinmeyen bir devlet adam olduunu belirten Abbas Gündüz, açklamalarn öyle sürdürdü:

Devlete meydan okuma giriiminde bulunan siyasi hainlere haddini bildirerek adalete teslim edip, PKK terör örgütüne kaynak aktaran belediye bakanlarn görevden alarak, bölge halkna hizmet sunan devletin efkatli elini uzatan, kucaklaan kayyumlar atad. Gittii her yerde büyük ilgi ve sevgi görürken milletinte aradmz çileri Bakan bulundudiyerek barna bast yiit adam Süleyman Soylunun Rabbim yar ve yardmcs olsun.

Ana Sayfaya Git