Şehit yakını tepki gösterdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Batman’da şehit olan Neşet Gök’ün baba ocağına ziyarete gitti, bir şehit yakını ana muhalefet liderine, “Hangi yüzle geldin buraya?” diyerek tepki gösterdi.

Haberler 07.10.2018 - 11:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti muhaliflii uruna teröre destek verecek kadar alçalan CHP, ehit aileleri tarafndan protesto ediliyor. Bugün bir ehit yakn, Batman ehitlerimizden Neet Gökün ailesini ziyaret eden CHP Genel Bakan Kemal Klçdaroluna, Hangi yüzle geldin buraya? diyerek tepki gösterdi. Daha önce de CHPlilere ehit yaknlar tarafndan tepki gösterilmiti.

Baba ocan ziyaret etti

CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolu, Batmann Gercü ilçesi krsalnda PKKl teröristlerce düzenlenen saldrda ehit olan Uzman çavu Neet Gökün (25) baba ocan ziyaret etti.

Eskiehir Organize Sanayi Bölgesi giriinde partililer tarafndan karlanan Klçdarolu, Batmann Gercü ilçesi krsalnda PKKl teröristlerce düzenlenen saldrda ehit olan ve dün cenazesi törenle topraa verilen Uzman çavu Neet Gökün Emek Mahallesi ölen Sokakta yaayan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Hangi yüzle geldin buraya?

Ziyaretin ardndan Klçdarolu apartmandan çkaca srada sokaktaki taziye çadrnda bulunan ehidin bir yakn, Klçdarolu hangi yüzle geldin buraya, senin ittifak yaptn adamlar bizi bu duruma getirdi. diyerek tepki gösterdi. Polisler, ehit yaknn uzaklatrd.

ehidin babas Turan Gök tarafndan uurlanan Klçdarolu, partililerce bir restoranda verilen yemee geçti.

Ana Sayfaya Git